tirsdag den 29. januar 2013

4/52

  A portrait of my children once a week, every week, in 2013.

Karla: øver sig i at tælle til ti, og for tiden lyder det sådan her; to, tre, fiir, fem, schecs, fyv, otte, ni, ti

mandag den 28. januar 2013

Nyt til hjemmet

Jeg har shoppet (igen) og fundet fine sager til hjemmet. Finnsdottir krukken er fra Stillebens udsalg, hvor jeg fik den til halv pris :) Jeg er SÅ glad for den og syntes den passer fint sammen med Pedrera lampen fra Gubi - som i øvrigt giver et fantastisk lys - og den lille vase/stage fra Meyer-Lavigne fra Happy Days collectionen. 'Cook Often' illustrationen har jeg fundet på Etsy - tag et kig i Anek's shop, hun laver nogle fine illustrationer, og med i pakken fra Kroatien var desuden et lille kort med titlen 'Live Love Eat'. De har begge fået fine pladser i køkkenet, og jeg syntes det er skønt med lidt nyt, som ikke lige kan fås rundt om hjørnet.

tirsdag den 22. januar 2013

Over al forventning

Lidt billedspam fra Bonus' pigefødselsdag i lørdags, som gik over al forventning. Vi havde dekoreret med guirlander, confetti og crepe papirs strimler og maden var pyntet med flag af masking tape - alt sammen i de skønneste farver og mønstre. 

I et tidligere indlæg havde jeg bedt mine søde læsere om forslag til hvad pigerne kunne lave, og der var mange rigtig gode ideer. Maiken havde foreslået design-din-egen-cupcake, hvor pigerne skulle klippe/klistre deres egen cupcakes. Jeg havde printet et farvet sæt til dem hver, samt et sæt som de selv kunne farvelægge - og købt en lille bitte æske farveblyanter (1,88kr pr.stk hos Søstrene) til dem hver. Det var et kæmpe hit; pigerne blev helt opslugt af at farvelægge og klippe, og jeg havde så travlt med at hjælpe til højre og venstre, at tiden fløj af sted (og jeg glemte at få resultaterne billeddokumenteret)

På pinterest havde jeg fundet en DIY til nogle fine hatte, og så kunne pigerne vælge mellem mønstret papir, karton, filtkugler og crepe-bånd i de fineste farver. Det var helt fantastisk at se deres kreativitet og deres glæde over at producere noget de kunne tage med hjem, og med et "tror det er den bedste fødselsdag jeg har været med til"  fra en af pigerne blev mit bonusmoder/krea-hjerte helt stolt :)

søndag den 20. januar 2013

3/52

 A portrait of my children once a week, every week, in 2013.

Karla: Er så kærlig overfor sine dukker for tiden, putter dem og giver dem kys og kram.

fredag den 18. januar 2013

Shopping

Jeg har shoppet lidt nyt til pigerne; det var så billigt at jeg næsten ikke kunne lade være - tror ikke engang jeg kan købe stof for de penge (ved selvfølgelig godt det ikke er det samme...) Bonus er helt vild med de lækre bløde 'flapsy' bukser fra PompdeLux, og hendes "Neej har du købt det til mig" var alle pengene værd :) Jeg glæder mig allerede til pakken fra Milk Cph. kommer...  

Selv er jeg blevet forkælet med en makeup pung fra Ninnas kyndige og stilsikre hånd - og den er simpelthen så lækker og blød. Bemærk detaljen med den fine neongule tråd. Min nye mascara og lipgloss er allerede flyttet ind :) Er generelt blevet bedre til at shoppe til mig selv, der var en overgang hvor jeg kun kom hjem med ting til pigerne - men denne gang var det både store og små :)

onsdag den 16. januar 2013

Forberedelser

Kort efter jeg skrev mit første indlæg om forberedelser til Bonus' pige-fødselsdag, var jeg en smut i Søsterne og Tiger, hvor jeg var heldig at finde papir og strimler i de skønneste farver. Indtil videre er der pyntet sugerør (masking tape igen igen) og lavet cirkler til guirlander og confetti - både jeg og Bonus har haft stor fornøjelse af mine cirkel udstansere :) Vi mangler blot at få indkøbt gennemsigtige balloner.

Men ét er pynten, noget andet er underholdningen... Hvad skal pigerne lave? Udover de klassiske lege, vil jeg gerne lave noget kreativt med dem, således at de kan producere noget og evt. tage med hjem. Nogen der har nogle gode idéer - gerne til den nemme / overkommelige side?

mandag den 14. januar 2013

Project 52

- eller The 52 Project som det oprindeligt hedder, er ganske enkelt ét foto pr. uge i et helt år. Jeg blev inspireret af Sara, og hopper på ideen her i uge 2/52... Se også med hos Louise og Julia og - det kan jo være at der kommer flere... Jeg ved ikke om de kommer på bloggen hver uge, men jeg vil forsøge - og glæder mig til at få dem samlet i en 2013 fotobog og se tilbage på dejlige minder af året der er gået.

"a portrait of my children, once a week, every week, in 2013"
2/52
Karla: kan selv / vil selv tage alt tøjet på - både hendes eget og andres

søndag den 13. januar 2013

En Ny Om Ugen

Et par glimt af en helt igennem dejlig søndag som har stået på eftermiddagsfilm 'De Urørlige' og dertilhørende kærestekaffe (Karla havde en legeaftale hos Bonus anden familie, hvor der er  en jævnaldrende bonussøster - eller hvad den relation kaldes i vores moderne familie) samt lækker rodfrugtsuppe med gurkemeje og æbler til aftensmad. Opskriften er fundet lige  her, og er en del af et af mit En-Ny-Om-Ugen koncept, som indebærer at madplanen skal indeholde mindst én ny opskrift hver uge. Ved ikke om I kender det, men jeg syntes tit at jeg forfalder til favoritterne (de hurtige og nemme), som så går i ring igen og igen og... Det betyder at vi får prøvet noget nyt og der kommer flere favoritter til. Så hermed er tippet om En-Ny-Om-Ugen givet videre...

torsdag den 10. januar 2013

Invitationer

Så er invitationerne til Bonus' pigefødselsdag sendt ud og forberedelserne er i fuld gang... Ideen er set mange gange før, men den er så enkel og simpel at jeg syntes at den godt kunne tåle een gang mere, og det passer lige til det farverige og legende univers jeg ser for mig, med flag, guirlander, balloner og confetti.


tirsdag den 8. januar 2013

Hårpynt

Lige siden jeg så indlægget hos Nina, har jeg haft lyst til at lave nogle af disse fine hårelastikker til pigerne, og nu er Karlas hår efterhånden blevet så lagt (foran) at det var tiltrængt. Jeg lavede dem en aften mens jeg sad i sofaen - dejligt nemt sysleri, især hvis man, som jeg, godt kan lide hurtige resultater engang i mellem. Filtkuglerne er fra Søsterne - købte dem for længe siden, og har bare ikke kunnet beslutte mig for hvad de skulle bruges til... Jeg havde et par stykker med som ekstra gaver til både fødselsdagsbarn og hendes storesøster i lørdags, og de bragte stor glæde :) 

Tror jeg skal have lavet nogle i flere farver...

fredag den 4. januar 2013

Stilleben


 billederne er venligst lånt fra stillebens hjemmeside
Da mange af jer deler samme smag indenfor indretning, smykker og keramik som jeg, vil jeg lige skynde at dele dette med jer; Stilleben starter deres januarudsalg i butikken i morgen, lørdag, for dem der er så heldige at bo i København/omegn - men dem der er (lige så heldige at være) bosiddende længere væk, skal ikke føle sig forbigået, da netshoppen holder udsalg fra på mandag. Der er mange ting, der frister; illustrationer af Tine Struwe, smykker fra Helene Rohner og Lone Kejser og keramik fra vores allesammens Susan Liebe er nogle af de ting jeg er på udkig efter... Men prøv også at lægge mærke til de fine armbånd fra New York baserede desinger Scocha eller hollandske Dik Scheepers rå og ubearbejdede vaser... Happy shopping :)
      

Et nyt kapitel

Med starten på et nyt år og dermed et nyt kapitel får I lige et par glimt af året der gik;
2012 blev året hvor jeg tog springet og oprettede Itas album. Jeg har nu været med i godt 2 måneder og føler mig virkelig vel modtaget. Tak til alle jer læsere for at følge med og for alle jeres søde og anerkendende kommentarer - de gør mig så glad og betyder mere end I aner! Jeg nyder at være en del af blogland og er stadig ved at definere mig selv her på bloggen og prøver at finde frem til hvor jeg vil hen... een ting er sikkert; jeg har fundet inspirationen til at gå i gang med alt det kreative, der bare bobler indeni...

2012 var også året, hvor min lille dejlige pige fyldte 1 år, vi nød en dejlig sommer herhjemme, så søskendekærligheden vokse mellem Karla og Storesøster, var på ødegårdstur i Sverige, gav haven en make-over, færdiggjorde vores nye køkken, lavede børneværelse, syede edderkoppekostumer, jeg opdagede pinterest og ... 

Jeg ser frem til et fantastisk 2013, hvor jeg blandt andet skal på foto workshop hos Camilla, har meldt mig til sy workshop hos Line, skal bo på husbåd i Amsterdam (mere om det i et senere indlæg) - og så jeg glæder mig meget til at tage hul på et nyt blogår; (forhåbentlig) med flere nye læsere, dejlige kommentarer, masser af inspiration og kreativitet samt skønne glimt fra hverdagen...