torsdag den 31. oktober 2013

Kan du se det for dig...

...mine drømme om vores nye stue? Jeg har længe sukket efter en ny sofa - og ikke mindst en ny stue. Nogle gange bliver drømme til virkelighed, og med denne konkurrence fra BoShop blev der i hvert fald pustet til mine drømme... 

Jeg drømmer blandt andet om denne INHAPPY stofsofa, og denne kombination vil passe perfekt ind i vores nuværende stue - men vigtigst af alt; den kan rumme os alle fire og vore behov. Der er plads til at sidde med fødderne oppe og læse et blad, til at slænge sig med begge pigerne og se en god film, til at farmand kan tage sig en lille (og velfortjent) morfar... Betrækket Season er både rengøringsvenligt og slidstærkt - hvilket nærmest er et must når man bor med børn, og mon ikke den vil kunne holde til krudtuglens hopperi...? Farven Silver er moderne og passer til alt - rent win win.

Vores nuværende sofabord er stort og tungt, og nærmest umuligt at flytte - så jeg vil elske at erstatte det med disse fra ViaCPH, som både er fleksible og nemme at flytte rundt på når der skal leges - eller danses på en almindelig tirsdag. Bordene har et let og enkelt udtryk, og jeg kan godt lide at kan kan lave forskellige kombinationer - både med form og farve. 

I stedet for en central lyskilde over sofabordet, har vi indrettet vores stue med lys i samtlige hjørner. Til vores hyggekrog vil den klassiske MOON pendel lyse op som en lysende skulptur i de mørke vinteraftener. Jeg kan godt lide at man kan personliggøre den ved at justere lamellerne og dermed sprede lyset i forskellige retninger - alt efter hvilket udtryk man vil have frem. 

Som supplement til sofaen drømmer jeg om en ACAPULCO stol, som skal fyldes med bløde puder og en lækkert tæppe, hvor jeg kan nørkle med mit strikketøj eller fordybe mig i en god bog - og selvfølgelig er det nærliggende med en MINI ACAPULCO, hvor krudtuglen kan hygge sig med den lille I-pad 

Til alt fra legetøj og bøger til strikketøj er det nødvendig med god opbevaring, og med de flytbare Mix sideborde vil oprydning - måske oven i købet - blive en fornøjelse...

Tæppet Block med det flotte mønster vil samme stuen og danne rum når pigerne leger eller hopper på gulvet.

BENDER gulvlampen med det fokuserede lys vil være en perfekt lyskilde - så kan den oven i købet kippes både op og ned og blandt andet lyse ned på gulvet, når der bygges med Lego - viola! En lampe med flere funktioner, se dét er lige mig...

Kan du se det for dig...? Kombinationerne, fleksibiliteten og ikke mindst drømmen. Jeg kan.... 
hvad drømmer du om...?

mandag den 28. oktober 2013

Limited til de større børn


Der er mange indlæg med inspiration til de 1-4 årige, men jeg syntes der mangler noget til de lidt større børn, og da jeg faldt over det eksklusive Limited by Name It var jeg solgt. Den nye kollektion er netop blevet lanceret, og med de lækre materialer, smarte prints og afstemte nuancer har Name It efter min mening ramt spot on - og hæver sig flere niveauer over det, som jeg normalt forbinder med Name It. Størrelserne går fra 110-152, men jeg ville ønske at det også fandtes i en størrelse 38...

Frederikke er blevet forkælet med de lækreste styles, og hun hoppede omgående i den lækre Bibi Knit med pailletter på albuerne og de fede Bina pants med lommer og spændende detaljer som lynlåse forneden ved buksebenene. Bukserne er virkelig bløde og - ifølge Frederikke - "vildt rare at have på". Der var da også en der glædede sig til at komme i skole efter weekenden...

Priserne er i øvrigt helt fornuftige, i stil med det jeg i forvejen kender fra Name It. Man kan virkelig få noget for pengene - især fordi de enkelte styles kan mixes på kryds og tværs, og dresses både op og ned. Frederikke har da også allerede valgt sit fødselsdags outfit, som - indtil videre i hvert fald - består af Ellie Denim Legging, Beline Shirt Tunic og den fine Birma Knit Cardigan.
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Frederikkes.

søndag den 27. oktober 2013

Æblecrumble med marcipan



Mange forbinder marcipan med jul, konfekt og kransekage - men for en som jeg, der elsker marcipan er det altså en ingrediens, jeg sniger ind i madlavningen året rundt. 

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring over Odense Marcipans hjemmeside, hvor man kan søge på forskellige ingredienser - og hvad var mere nærliggende at søge på 'æbler' når vi stadig har haven fuld af æbler. Der er virkelig mange lækre opskrifter at vælge imellem, men valget faldt på denne æblecrumble. Man kan også søge på årstider og anledninger som for eksempel nytår eller halloween, og mon ikke jeg skal forbi også søge lidt inspiration til jul... 

Sidst havde jeg Bonus med i køkkenet, og i weekenden fik jeg hjælp af Karla, som stolt hjalp til, lige indtil hun fik fedtede fingre... Opskriften er super nem, jeg tilsatte dog lidt ristede hasselnødder, hvilket bestemt kun gjorde den bedre. Vi spiste den med en god vanilleis, og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver crumble med marcipan, kan jeg afsløre.
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

fredag den 25. oktober 2013

Blogevent // goodiebag


Til blog-eventet i forrige weekend blev vi i den grad forkælet med lækre sponsorgaver. Der var alt hvad man kunne begære af lækkerier til de små - og lidt til sig selv. Jeg var også heldig at vinde et gavekort til Mammashop, som jeg glæder mig til at benytte. Derudover var der gavekort til MarMar Copenhagen, Sumopix og Dinsport. Karla har allerede leget meget med de fine ringe fra Bobles og Frederikke har taget musemåtten fra ABC leg til sig.

Lækkerier til mor fra Cover Kids, Perch's og Badeanstalten

Skønne sager fra  MarMar, Wheat, Molo og 1x1 Design

Lige noget for Karla fra  Sebra, Lego og Name It

Tusind tak til de mange sponsorer - og endnu engang tak til Lou, Stinne og Marina, som havde gjort at fantastisk stykke arbejde. 

onsdag den 23. oktober 2013

Norlie Outlet Store


Jeg har tidligere skrevet om min succes med et homeshopping arrangement, men jeg har også haft besøg af søde Christina fra Norlie, som fremviste den flotte AW2013 kollektion. Jeg kunne ha købt det hele (men så havde matriklens mandlige beboer nok ikke været helt tilfreds) - i stedet besindede jeg mig og valgte de lækre leggings i babyfløjl til Bonus, og begge pigerne fik en nederdel i en super blød vinterjersey, som kan bruges til næsten alt.

Til gengæld har jeg gået shop amok i  Norlies nye Outlet Store, hvor man kan finde fine sager fra de tidligere kollektioner. Jeg fik lidt for mange lækre sager med hjem, blandt andet lækre cardigans og kjoler i den fine Liberty Sunbeam. Jeg har også ageret personal shopper for hende her, da hun geografisk befinder sig lidt for langt væk - men jeg kan kun anbefale at tage derud, hvis du har muligheden. Der er åbent frem til lørdag - de fylder løbende op, og personalet var virkelig søde til at hjælpe med at finde størrelser.

tirsdag den 22. oktober 2013

Mor og Karla dag


Det er dejligt, når der i en travl hverdag er mulighed for noget kvalitetstid sammen, og det var præcist hvad Karla og jeg fik i ugen op til i efterårsferien. Selvom vi er heldige at have en fantastisk institution med de sødeste pædagoger, og Karla generelt er glad for at blive afleveret, kunne jeg mærke at hun havde brug for en mor-dag. Vi hyggede med tegnefilm, saftevand og 'duduer' (alias vindruer) og legede med kastanjerne. Karlas uundværlige dukke var selvfølgelig inviteret med til vores sofahygge. Karla er i øvrigt begyndt at sige "MIN mor" - det kan jeg slet ikke stå for...

lørdag den 19. oktober 2013

En ny pude


Jeg har længe ønsket mig en ny sofa, men økonomien rækker ikke lige så langt for tiden - tilgengæld var jeg så heldig at vinde en give away hos Myminmy, og forleden kunne jeg så hente denne flotte pude på posthuset. 

De fleste kender Myminmys flotte tryk, og jeg er helt forelsket i den flotte kombination af kobber og petroleum. Jeg er - indrømmet - ikke hoppet på kobberbølgen herhjemme, men lige præcis det diskrete grafiske tryk på puden er lige mig! I selskab med den flotte buket ser det dog orange ud... I får også lige et glimt af min fine nye Lyngbyvase og mit allerførste hækletøj.

torsdag den 17. oktober 2013

Der var en, der var to...


...der var hele tre kosmetikpunge med i tasken til blog-eventet i lørdags. De udgjorde værtindegaverne til de tre arrangører som tak for det fine arrangement, de havde stablet på benene.

De er alle syet i Melly, men i hver deres farve, og quiltet med kontrast tråd - samt en lille neon detalje i siden. Jeg syntes det var sjovt at de var ens og alligevel forskellige - så er der jo lidt efter smag og behag... Den røde fandt jeg hos City Sycenter, og den midterste er brugt i Karlas sweat. Som sidste finish har de indvendigt fået påsyet mit nye label.

tirsdag den 15. oktober 2013

Blogevent // Wheat


Weekenden bød på en tur til Jylland, hvor jeg er inviteret til blogtræf arrangeret af tre søde bloggere; nemlig Lou/Goldenghetto, Marina/Cand.mor og Stinne/Hurlumhej og krudtugler. De havde stablet et fantastisk arrangement på benene; blandt andet havde de inviteret Charlotte og Julie fra Wheat, som fortalte om brandet og fremviste eksempler fra både den nuværende og kommende kollektion - og så havde de en fin goodiebag med til os.

Jeg var især vild med det rosafarvede termotøj, som dog først kommer i butikkerne til foråret -  det skal jeg helt sikkert have fingere i til Karla (til drengemødrene kan jeg afsløre at sættet også kommer i grå). Jeg kunne heller ikke stå for det fine Organic by Wheat, som var noget af det blødeste bløde - det skal jeg bestemt huske til de næste barselsgaver.

Jeg fik hilst på en masse søde - for mig nye og kendte bloggere, og vi blev forkælet med the og de lækreste kager. Uhmm Tines lakridssmåkager var altså svære at modstå... De søde værtinder havde også sørget for en overdådig goodiebag til os, og afslutningsvis blev der trukket lod om fine præmier fra diverse sponsorer - men mere om det senere...

mandag den 14. oktober 2013

Mini sweat



Mange af jer husker denne fine sweat, som jeg syede til Bonus for et stykke tid siden. Nu var det Krudtuglens tur (som egentlig havde ønsket sig en grøn), men jeg havde lige præcis ikke nok til en sweat i størrelse mini i resterne af det fine rosa jersey. Så efter en ekstra tur til Stof&Stil, blev den endelig færdig. Til skulderdetajlen stod valget mellem Pepper og Melly, som var med i mine indkøb fra Super Carla. Denne gang vandt Melly, og som I kan se er den allerede taget i brug.

Jeg er stadig imponeret over hvor hurtigt det er at sy sådan en lækker sag, men det kræver selvfølgelig en overlocker. Og mere vil ha' mere, så nu ønsker jeg mig...  ta da ...en overlocker. Kan i øvrigt da lige anbefale Lines fredagsfix, hvor det er muligt at sy en tilsvarende sweat blandt mange andre lækre ting.

tirsdag den 8. oktober 2013

Det nye sort


Black Swan skriver på deres hjemmeside at homeshopping er det nye sort - og jeg vil vove at påstå at de har ret. Det er nemt, det er sjovt, og så tror jeg ligesom Black Swan at det er kommet for blive. 

Jeg afholdte mit første homeparty i går; en bragende succes, hvor jeg havde samlet en masse søde veninder, som blev forkælet med cava og lakrids-cupcakes - og en fantastisk shoppeoplevelse. Jeg havde sendt mand og børn i byen, så huset blev i aftenens løb omdannet til et oversize prøverum, der summende af snak, lækre materialer, flotte detaljer, gode råd og synspunkter fra både veninder og konsulenten - og ikke mindst en masse inspiration. 

Søde Amira fra Black Swan præsenterede kollektionen på en inspirerende og meget overbevisende måde; de flotte styles blev vist i forskellige kombinationer - og efterfølgende havde vi alle lyst til at købe det hun havde på. Jeg kan da også afsløre at jeg allerede har investeret i den flotte flaskegrønne kjole og de stramme jeans, samt nogle af de lækre basis t-shirts, som jeg vil mene er en must-have.  

Det er bestemt ikke sidste gang jeg inviterer til et homeparty - og hvis nogle af jer er blevet inspireret, kan I booke Amira eller en anden af Black Swans dygtige konsulenter lige her. I skal da heller ikke snyde jer selv for oplevelsen af at browse på deres hjemmeside, men I skal ikke vente for længe - for mange af modellerne er allerede udsolgte.