fredag den 29. november 2013

Ugen i juleglimt

 

I ugens løb begyndte jeg så småt at pynte op til jul. Grenene med de røde bær er et must, og de er pyntet med lidt forskelligt. Det meste nyt og 'moderne' på trods af at jeg egentlig mest er til den klassiske røde jul - tilsat guld og sølv. De fine træstjerner på første og sidste billede har jeg købt af Mette, som har Carlas Cafe - jeg kiggede beundrende på dem allerede sidste jul, men i år skulle det altså være...

Jeg modtog også den fine Lucie Kaas spurv, som jeg vandt i en give away hos Bare Wunderbar - en af mine absolutte yndlings blogs. Tusind tak Rakel :) Den pynter så fint, men jeg syntes den fryser lidt, så jeg tror den skal have et lille halstørklæde a la Mor Med Meget Mere.  Den fine røde fyrfadsstage lavede Karla i vuggestuen sidste jul, og jeg syntes faktisk den er ret pæn - jeg er virkelig imponerende over alt det arbejde pædagogerne lægger i at lave pynt og gaver sammen med børnene. Tak til jer :)

torsdag den 28. november 2013

En ny accessory...


En accessory som jeg ikke tidligere har dyrket er uret, og af uransagelige årsager har jeg ikke fået købt et nyt efter det gamle fik sig en tur i vaskemaskinen sidste jul (don't ask). Jeg har fundet et par stykker, som godt måtte pynte omkring mit håndled. De er alle klassiske på hver deres måde, og jeg kan godt lide dem hver især, så måske det var på tide at jeg fik mig en ny accessory - eller to...

#1: Classy Sheffield fra Daniel Wellington
Det elegante Daniel Wellington ur har jeg været forelsket i, siden jeg så det hos denne inspirerende blogger. Jeg er helt vild med dets enkle og tidløse design, den sorte læderrem og den tynde urkasse. Normalt er jeg ikke til bling bling, men de små Swarowsky sten, som giver det et eksklusivt look, er tilpas diskrete til mig. 

#2: Invicta Pro Diver
Jeg har ikke tidligere haft et ur med metallænke, men det Rolex inspirerende Invicta ur med sort skive er jeg ret lun på... Jeg syntes det er råt på den pæne måde, og det vil kunne passe til næsten alt i min garderobe. Det har mange features som datovisning, selvlysende visere, timemarkeringer og en høj vandafvisende klassificering - ikke at jeg for brug for det... 

Farven rose-gold er ligeledes ny for mig, men den passer jo egentlig passer fint med den herskende kobbertrend (som jeg jo godt nok ikke er hoppet på endnu). Jeg er faldet for dette Michael Kors ur, som trods sin store størrelse er meget feminint og elegant. Udover dato funktion, har det en såkaldt chronograf funktion (vist nok stopur) og rose-gold pryder både tal, urkasse og urskive. Elegant og smart på en og samme tid.

Hmnn what to chose...?  

For en god ordens skyld; dette er ikke sponsoreret.

tirsdag den 26. november 2013

Dagens julepins // Advent

 

Advent er en af mine allerbedste juletraditioner - foruden af hente og pynte juletræet - og jeg husker tydeligt hvordan køkkengulvet var fuld af grannåle og der duftede skønt af gran i hele køkkenet, når min mor lavede adventskrans. Dengang var det en krans af gran med tykke lys og flotte sløjfer - det var indbegrebet af jul for mig. Nu er trenden en hel anden, og rent stilmæssigt er jeg til det naturlige og afdæmpede - uden det bliver hverken for traditionelt eller for stilet.

Jeg har endnu ikke lavet min adventskrans (eller stage - om man vil), og de forrige år har jeg brugt et smukt fad fra Stilleben med forskellig pynt; alt fra kogler, mos og kugler -  men i år har jeg lyst til at lave noget andet, så jeg har endnu engang dykket ned i pinterest board for juleinspiration...

Måske sidder der et par af jer derude der godt kunne trænge til lidt ny inspiration - eller gør I som I plejer? Og I til det klassiske eller moderne - eller midt i mellem?

Alle billederne er fundet på min pinterest profil, hvor der (som oftest) kan linkes tilbage til ophavsmanden.
 

mandag den 25. november 2013

Med på bølgen


Jeg er ikke kendt for at være fremme i skoene hvad angår teknik - det til trods for at gemalen har alt i de nye gadgets, tablets, air play og ... For ligesom at slå mit pointe fast troede jeg (for efterhånden en del år siden) fuldt og fast på at det dersens mobilhalløj bare var en grille og holdt stædigt fast i min 'landline'. Det tog mig omtrent lige så lang tid at skifte til en smartphone... Men nu, efter måneders lobbyarbejde fra flere kanter (både her og her), er jeg langt om længe hoppet på instagram bølgen...

Her er et par glimt fra mine første instadage, og hvis du vil følge mig der, kan det gøres under @itasalbum.

søndag den 24. november 2013

Vinderen af Liberty dukkesengetøjet...


...er ejeren bag denne skønne blog. Stort tillykke med det. Hvis du sender mig en mail med din adresse, tager jeg fluks en tur på posthuset i morgen. Så er der en der kan glæde sig. Jeg ved i hvert fald at min lille Karla, vil elske det fine sengetøj at putte sine mange dukker i... Så mon ikke det bringer lykke :)

Tusind tak til jer der ville lege med, og også en stor tak til Katrine / Super Carla, som har været så sød at sponsorere denne fine give away. 

Hvis du er faldet for det fine dukkesengetøj kan et tilsvarende købes på Super Carlas hjemmeside - eller du kan sy et lignende i din egen personlige favorit Liberty.

torsdag den 21. november 2013

Bonus' værelse #1


Efter et lille sneak peak er jeg nu klar med flere billeder fra Bonus' værelse, som har fået en grundig make-over. Det har været længe undervejs - men jeg vil vove at påstå at resultatet er det hele værd.

Vi har selv bygget skrivebordet - eller dvs. jeg har fået idéen og gemalen har svinget hammer og skruemaskine. Skrivebordet passer i hele rummets længde, og der er plads til både lektielæsning og krea-aktiviteter - rent paradis for en krea-pige som Frederikke.

De kreative indslag indtil videre er opslagstavlen a la Ferm og cirkelranken i de fine pink, grå og gule nuancer. Jeg syntes den passer så fint omkring rørene, når de nu er der...

De flotte gule loftslamper og skrivebordslampen er fra Sebra, og de giver virkelig et godt lys. Farverne passer perfekt , og så kan de tilsammen lyse hele den lange bordplade op. Anders går meget op i lys, så det var vigtigt at det var godt læse- og arbejdslys, og det der virkelig lykkes med de flotte lamper, som supplerer hinanden virkelig godt. 

Jeg kendte mest Sebra fra de mange flotte babyrelaterede produkter, som for eksempel puslepuder, sengetøj, sengerande osv. - men jeg er meget imponeret af deres interiør kollektion, der rummer alt fra højdemålere og bogstaver i træ til lamper og hylder i metal. Nogle af mine favoritter er "You Lounge" stolen og de farvede storage boxes. Prøv selv at tage et kig på deres flotte katalog, som er fyldt med inspirerende billeder og lækre produkter til værelset - til både små og store.

Behøver jeg at nævne at Bonus er lykkelig - og så mangler der endda stadig noget tøse-nips og billeder på væggene...
 
 Tak til Sebra Interiør, som har sponsoreret produkterne.

tirsdag den 19. november 2013

Dagens julepins // stjerner

 
 


Nu begynder julen så småt at nærme sig, og jeg plejer faktisk ikke at være i særlig god tid, men jeg er gået amok i min tidsrøver nummero uno; og nej det er ikke instagram, men pinterest. Jeg har fundet lidt inspiration til jer med en af mine personlige julefavoritter, stjernen, i forskellige udtryk og variationer. I de kommende uger vil jeg vise flere julepins med forskellige temaer - håber I har lyst til at kigge med og blive inspireret.

Alle billederne er fundet på min pinterest profil, hvor der (som oftest) kan linkes tilbage til ophavsmanden.

mandag den 18. november 2013

Lag på lag fra Reima


Jeg har før skrevet om min fascination af Reimas overtøj, men det er første gang vi prøver deres mellemlagstøj - eller rettere; det er Frederikke, der er blevet forkælet denne gang. Hun tester blandt andet den lækre fleecejakke Vertti med hætte og den vatterede og vandbestandige vest Valentin - faktisk har hun allerede haft både fleecejakke og vest i brug. Hun har også fået den smarte hue Jenna, som efter hendes eget udsagn er "kanon sej" - og det er altså ikke nemt at få hende til at gå med hue... 

Lag på lag:
Jeg er stor fortaler for lag på lag, og jeg syntes det er både nemt og praktisk at kunne kombinere lagene og omdanne dem til det omskiftelige vejr (hurra for det danske vejr). Fx som her i weekenden, hvor det var lunt og for varmt til den tykke vinterjakke, så er det nemt lige at tage et lag af, hvis pigerne får det for varmt. Frederikke kunne sagtens holde varmen med den tykke vest og den bløde fleecejakke under, men vesten måtte alligevel af på et tidspunkt... Dermed vil jeg vove at påstå at Reimas mission om at lade børn være aktive gennem deres påklædning er fuldført! Endvidere kan man med lag på lag ændre udseende og vups, så har man pludselig et nyt outfit. Rent win win. 

Design: 
Jeg må sige at jeg endnu engang er imponeret; både kvalitet og design er gennemført, og så er der igen kælet for detaljerne. Fleecejakken udmærker sig ved den bløde strik kvalitet, den gråmelerede farve og det sorte kantbånd - og ikke mindst det broderede logo foran; virkelig flot! Frederikke var naturligvis også vild med lommerne... Et andet eksempel er Reimas nye logo, som på vesten er placeret bagpå i nederste højre hjørne; et rigtig fint og anderledes blikfang.


Du kan i øvrigt læse flere test-anmeldelser af Reimas tøj på deres facebookside.

Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Frederikkes.

Lågkrukkerne skal hjem til...


...hende her. Stort tillykke - jeg håber du bliver glad for dem. Hvis du sender mig en mail med din adresse, sørger jeg for at du snart kan fylde dine to lågkrukker med lækkerier...

Vinderen er trukket via random.org, men det har været mindst lige så spændende at læse om jeres mange idéer til hvad I ville putte i krukkerne; alt fra småkager, juleslik, og karameller til tapas og kaktusser. Jeg er i hvert fald blevet inspireret og har forkælet mig selv med en Cono stage - syntes de komplimenterer hinanden rigtig godt, og de vil tage sig godt ud på (jule)bordet.

Tusind tak til jer alle der var med i kampen om de flotte lågkrukker, og stort tak til Kähler for at sponsorere denne fine give away. 

lørdag den 16. november 2013

Give away med Super Carla



Som de fleste nok er klar over har jeg tabt mit hjerte til de fine Liberty stoffer, og siden jeg startede på syskolen er det blevet til en del kreationer... Et af de steder hvor jeg  shopper Liberty stof er i Super Carla, som har et stort udvalg af disse skønheder. 

Bag webshoppen og den fysiske butik, beliggende på Østerbro, står Katrine, der også sælger alt fra sengetøj, suttesnore, ammepuder, pusleunderlag - alt sammen i de fineste Liberty stoffer. Katrine har været så sød at forære dette sæt dukkesengetøj i det fine Betsy print til en af mine læsere. Det vil bringe lykke hos enhver lille pige - eller dreng - til at putte yndlingsdukken eller bamsen.

Jeg indrømmer blankt at dette er en af de give aways, som jeg gerne selv vil vinde... Men der er kun et sæt, og for at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

1. Tilmelde dig Super Carla på facebook
2. Skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvem der skal forkæles med sengetøjet (husk at angive din mail, hvis du ikke har en blog)  

- og så skal du da ikke snyde dig selv for at tage et kig på Super Carlas blog og gerne tilmelde dig nyhedsbrevet.

Jeg trækker en heldig vinder fredag den 22.11 kl.21. 

fredag den 15. november 2013

Dream


Jeg har før skrevet om min fascination om Misse Mais eventyrlige og poetiske univers, og skæbnen ville, at jeg efter at have læst dette indlæg i aftes, faldt helt tilfældigt over et tilbud på Misse Mais blog. Så i Lenas ånd nu har jeg nu også købt en før-julegave til mig selv. Fordi i dag er du-fortjener-det-dagen. Fordi drømme nogle gange bliver virkelighed. Fordi man i julen skal forkæle hinanden - og ikke mindst sig selv.

Tilbuddet ender i aften ved midnat, så hvis du vil have fingrene i illustrationen til halv pris, skal du ikke drømme for længe...

onsdag den 13. november 2013

Nyheder


For nogle uger siden var jeg inviteret til pressedage hos Think PR for at se nærmere på de mange nyheder til både små og store. Jeg fulgtes med skønne Anne og denne lille charmør. Think PR havde vanen tro disket op med alskens lækkerier; både sundt og knap så sundt, og afslutningsvis blev vi forkælet med en lækker goodiebag.
r at se nærmere på alle deres fine børne- og bolignyheder. Vanen tro havde Think PR disket op med en masse lækkerier, som jeg først blev nød til at forsyne mig med, før jeg fik en grundig rundvisning i deres bolig og modekollektioner. I dag vil jeg vise mine - See more at: http://www.pixiblog.dk/2013/10/ticket-to-heaven-ss14.html#sthash.YShus0RZ.dpuf
se nærmere på alle deres fine børne- og bolignyheder. Vanen tro havde Think PR disket op med en masse lækkerier, som jeg først blev nød til at forsyne mig med, før jeg fik en grundig rundvisning i deres bolig og modekollektioner. I dag vil jeg vi - See more at: http://www.pixiblog.dk/2013/10/ticket-to-heaven-ss14.html#sthash.YShus0RZ.dpuf

se nærmere på alle deres fine børne- og bolignyheder. Vanen tro havde Think PR disket op med en masse lækkerier, som jeg først blev nød til at forsyne mig med, før jeg fik en grundig rundvisning i deres bolig og modekollektioner. I dag vil jeg vi - See more at: http://www.pixiblog.dk/2013/10/ticket-to-heaven-ss14.html#sthash.YShus0RZ.dpuf


Reima er et af mine foretrukne mærke når det gælder overtøj, og ligesom sidst var jeg meget imponeret af deres kollektion. Denne gang kunne jeg simpelthen ikke stå for den praktiske rygsæk, som vil være perfekt når Karla (alt for snart) skal starte i børnehave.


Jeg blev også meget betaget af den skønne kollektion fra danske Serendipity - et mærke jeg ikke tidligere har stiftet bekendtskab med, men som producerer komfortabelt børnetøj i naturlige og økologiske materialer. Jeg faldt pladask for det romantiske univers, de fine farver i blålige og rosa nuancer - og ikke mindst de smørbløde stoffer... Har allerede udset mig et par af disse lækkerier til Karla, blandt andet den fine hættetrøje. 


Sidst men ikke mindst blev vi præsenteret for de fine illustrationer af Michelle Carslund, de er virkelig skønne - og jeg overvejer blandt andet den første med det dejlige budskab. Mon ikke den vil være fin, når vi (engang) får færdiggjort vores gang...

tirsdag den 12. november 2013

Mine piger



Forleden tog jeg begge piger med på tøsetur og lod farmand blive hjemme. Vi cyklede en tur langs med Vestvolden og fandt en - for os - helt ukendt legeplads med en opbygning af plateauer, som man kunne klatre på og hoppe ned fra - sand øjeguf for en arkitekt som jeg. Pigerne løb omkring og nød det dejlige efterårsvejr - og ikke mindst hinanden... 

Det varmer mit moder- og bonusmoderhjerte at se dem sammen; hvordan Bonus er der for sin lillesøster, og hvordan Karla ser op til sin storesøster, men også hvordan hun savner hende de dage hun er hos sin mor. Der er ingen tvivl om at de er glade for hinanden (selvom Karla også kan være en irriterende lillesøster) og som mor er det svært at være vidne til Karlas savn - som selvfølgelig på ingen måde kan måles med det savn Bonus har i forhold til at bo to steder. Det er slet ikke til at forestille sig at Bonus var på Karlas alder, da jeg mødte hende første gang... Nu er hun 'min' store pige, og jeg har en 'ny' lille pige. Tænk, det er mine piger, jeg er sgu' stolt og glad :)

Karla var iført sin lækre Shimo jakke, som jeg har skrevet om lige her. Den kan jeg kun anbefale, hvis du endnu ikke har fået vinterjakken i hus; den er virkelig lækker med masser af smarte detaljer og lommer - som faktisk stadig rummede kastanjer fra vores kastanjetur...

søndag den 10. november 2013

Bonus' værelse sneak peak


Jeg har tidlige skrevet om tanker og forberedelser til indretningen af Bonus' værelse og har blandt andet vist inspiration både her og her

Det har været en lang proces, men nu er det endeligt kommet på plads. Farverne er holdt i forskellige nuancer af pink (som den unge dame havde ønsket) med et strejf af gult og gråt (min tilføjelse). Blandt andet var jeg heldig at få fingrene i nogle af de fine reoler fra Netto, og så er der selvfølgelig gode og billige indslag fra Søsterne Grene - og ikke mindst noget krea, som jeg nok skal vise lidt mere af...