søndag den 25. maj 2014

New In



Rygrad som en regnorm, er hvad jeg har - i hvert fald hvad angår min påståede shoppestrategi. Med mindre selvfølgelig strategien i alt sin enkelthed går ud på at forny garderoben med lidt farve. Jeg er meget glad for min sorte (og grå) garderobe, men jeg må indrømme at med solen og varmen kommer ønsket om flere (og lyse) farver i garderoben... Så nej, det var ikke muligt at holde stand og stå distancen, men tilgengæld passer det perfekt til mine sorte yndlingsjeans...Toppen er herfra, og fås også i andre farver.

tirsdag den 20. maj 2014

Blomstrede shorts


Det står lidt sløjt til med symaskinetid her efter jobstart, men jeg har fået et par blomstrede sommershorts til Karla igennem maskinen. De er syet af en rest Liberty fløjl, og de er en del af min personlige udfordring om at sy af mine rester, før jeg køber nyt stof... Der blev med møje og besvær også lige til en lille hårsløjfe, som blot mangler af få monteret elastik...

mandag den 19. maj 2014

På safari

 (Karla og Fidusen)
(hvor blev de af...)

Store Bededag var vi inviteret i Knuthenborg Safaripark til åbningen af den nye Congo Splash vandrutschebane, hvor vi blandt andet mødte Lisbeth og hendes søde familie. Som tidligere nævnt på bloggen er jeg ikke den store rutchebane-fan, så jeg så til i behørig afstand - men det forlød at turen var det våde tøj værd...!! 

Jeg havde ikke før været i Knuthenborg Safaripark, og jeg var meget betaget af den flot anlagte park, og det var meget imponerende at se dyrene på tæt afstand - uden nogen form for indhegning. Det var dog en lille bitte smule skræmmende, da tigeren valgte at gå liiige forbi vores bil, men både vi (og bilen) slap derfra uden skrammer. 


Karla nød at klappe gederne - men jeg tror alligevel at legepladsen og den store hoppepude hittede allermest for en 3-årig... Vi havde en fantastisk dag, og det er bestemt ikke sidste gang denne sommer at vi pakker madpakken og tager på safari...

torsdag den 15. maj 2014

Økologisk limonade / Frys selv is


I et af de foregående indlæg viste jeg et glimt af den lækre økologiske limonade, vi tester for Rynkeby. Herhjemme kender vi især Rynkeby for deres juice og flaskesaft, men de er nu kommet med en Øko Limonade, som smager fuldstændig fantastisk. Den er lavet på økologiske råvarer, og serien består af fire varianter; Rabarber, Hyldeblomst, Tranebær/granatæble med grøn te - og min egen personlige favorit; Granatæble med mynte.


Foruden den lækre Øko Limonade har Rynkeby som noget helt nyt lanceret Frys Selv Is. Det er lige noget der falder i god jord herhjemme, for vi spiser alt for mange is i løbet af sommeren. Derfor er jeg personligt glad for at Rynkeby Frys Selv Is indeholder hverken kunstige aromaer, kunstige farve- eller tilsætningsstoffer, men derimod har et frugtindhold på hele 50% - så vi kan spise is med god samvittighed. Rynkeby Frys Selv Is fås i tre forskellige smagsvarianter; Æble & Lime, Appelsin & Mango samt Jordbær & Banan - og jeg behøver vist ikke engang at nævne at begge piger er vilde med dem...


Hold øje med bloggen for der kommer en lækker giveaway i samarbejde med Rynkeby i nær fremtid - og mon ikke snart, der kommer lidt mere sommer...
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

onsdag den 7. maj 2014

Giv hverdagen en Krammer


Nu hvor jeg er startet på arbejde igen og hverdagen for alvor trænger sig på, er det dejligt at kunne gøre lidt ekstra ud af en travl hverdag en gang i mellem. Da jeg forleden arrangerede picnic i stuen som en hurtigt og nærende omgang aftensmad, blev en helt almindelig tirsdag pludselig til noget helt særligt i Karlas øjne. 

Anledningen var, udover at jeg var kommet sent hjem, det sidste skud på stammen af Kernegodt fra Kohberg; lækkert fuldkornssandwichbrød med navnet 'Krammer', som fås i varianterne Rug og Solsikke. Efter en hurtig tur i ovnen var sandwichbollerne dejlig sprøde, og jeg fik efter alle kunstens regler kreeret de lækreste sandwich - Karla derimod valgte en mere skrabet version. Men ih hvor vi hyggede os, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør noget særligt ud af hverdagen, laver en Krammer til madpakken, skovturen eller picnickurven...

Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

søndag den 4. maj 2014

Fine insekt prints

I aftes, da sad jeg og browsede, faldt jeg over disse styles med smarte mønstre og fine insekt prints fra Name It. Her er nogle af mine favoritter, hvoraf nogle allerede har fundet vej til Karlas klædeskab, og andre ligger og frister i min virtuelle indkøbskurv. Vi er især glade for de lækre Hella Baggy Pant, som også fås i grå. De er bløde og super smarte og perfekte til at lege og boltre sig i. Vil også lige tippe om deres Go' Crazy days, hvor du kan spare op til 50 % på udvalgte varer.

lørdag den 3. maj 2014

Havelykke

Jeg er virkelig glad for vores hus, men nogle gange ville det da være at foretrække at bo i en lejlighed uden hus og have at skulle vedligeholde, men med sådan et fantastisk vejr vi havde sidste weekend, nød jeg virkelig vores dejlige perle af en have.

Vi nærmest boede i haven, som foruden en kæmpe blodbøg, er fyldt med gamle frugttræer, buske, roser og stauder - og selvfølgelig en stor mængde ukrudt og skvalderkål. Vi spiste jordbær og drak økologisk limonade på terrassen, og vi grillede skumfiduser på bålgrillen. Karla sov til middag på en madras i haven, og der blev gynget højt (!) på gyngen i blodbøgen, mens jeg så stolt ængsteligt til. Det var lykken!

Foruden min dejlige lille familie havde jeg besøg af en kær veninde. Grundet geografien ses vi desværre ikke så ofte, men et par mails og en flagranke er vokset til et venskab, jeg værdsætter højt. Vi snakkede om stort og småt, og fejrede min jobstart med bobler på terrassen og efterfølgende sushi i store mængder. 

torsdag den 1. maj 2014

Børnehavestart

Cardigan//MarMar  Tunika//PompdeLux   Sandaler//Angulus   Leggings//H&M  

Denne uges store begivenhed har været Karlas start i børnehave. Hun går i en integreret institution, så overgangen er minimal, men det var alligevel en meget spændt pige, jeg sendte af sted forleden dag. Jeg blev helt vemodig og måtte knibe en lille tåre, da jeg havde afleveret hende; tænk, min lille pige går nu i børnehave!! Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af... 

Men med sine 3 år er hun bare SÅ klar til børnehavelivet, og i dag har hun fået lutter ros til den såkaldte overgangssamtale fra vuggestue til børnehave. Kan som den stolte mor ikke lade være med at prale lidt, da alt lige fra selvhjulpenhed, renlighed (hun har smidt bleen både dag og nat) humor, empati og sprog blev rost til skyerne. Det eneste der blev nævnt er hendes forhold til sine 'suttier', og vi skal da også snart en tur forbi suttetræet. Men det føltes simpelthen så rart at få at vide, at ens lille pige klarer sig så godt, og hun er på bare få dage faldet godt til - det er dog en meget træt pige, vi henter om eftermiddagen.