onsdag den 30. juli 2014

Ferieglimt fra Sydfrankrig


Jeg har løbende lagt stemningsbilleder fra vores ferie til Sydfrankrig instagram, men dette er kun et lille udpluk. Der er mange billeder, der skal sorteres, og jeg glæder mig til at dele endnu flere med jer. Jeg arbejder også på et mere uddybende indlæg; blandt andet om at køre langt med små børn, og om at prioritere både sig selv og børnene i forhold til at veksle mellem kultur/seværdigheder og pool/strand.

Hvis du ikke allerede følger mig på instagram, kan du gøre det lige her.

mandag den 28. juli 2014

Liberty sommerkjole


En af de fineste sommerkjoler i Karlas garderobe er denne model i det fineste Liberty. Mønsteret er fra en Japansk sybog, og den er helt perfekt i denne varme - og så er den nem at sy. Faktisk er jeg så vild med den, at jeg allerede er ved at se mig om efter noget nyt stof til endnu en model. Måske der er nogen der har nogle gode ideer?

Den sværeste udfordring var at få Karla til at stå stille, så jeg håber at I kan få et indtryk af kjolen. Den har et fint bærestykke, tryklåse og brede stropper, hvilket jeg syntes passer fint til en lille pige, og så er de placeret så de ikke falder ned - ret praktisk når man ikke kan stå stille...

fredag den 25. juli 2014

Feriefin


I tog så godt imod mit forrige outfitsindlæg, at jeg fik lyst til at vise jer dette feriefine outfit, bestående af mine yndlingsshorts og mit sidste udsalgskøb. Jeg har længe været forelsket i den quiltede jakke, og da den endelig kom på udsalg slog jeg til med det samme. I disse sommervarme dage er jakken dog for varm, men jeg forestiller mig at den er perfekt til en kølig sensommeraften.

Shortsene er fra Black Swan, købt igennem Amira; min favorit sælger og tøjpusher nummer et - som jeg i øvrigt kan anbefale, hvis du overvejer at holde et shoppeevent. Jeg glæder mig i hvert fald til - som en af de første - at invitere til endnu en shoppesucces, og ikke mindst se den nye efterårskollektion. 

torsdag den 24. juli 2014

Leg og fantasi



Jeg elsker at iagttage Karlas leg, og i ferien er hun blevet begavet med disse fine Schleich dyr, som er alletiders legetøj, og perfekte til at bruge og udvikle fantasien

Her er hun for eksempel på safari, og Afrikas vilde savanne er skiftet ud med morfars græsplæne under vores tur til Jylland. Senere blev haven omdannet til en zoologisk have og dyrene sat i bur.  

Jeg havde pakket dyrene ind som små gaver, som blev åbnet under vores køretur til Jylland for at besøge familien - små gaver er i øvrigt en genial idé når utålmodigeden og 'hvornår-er-vi-der' melder sig på bagsædet. Dyrene bragte vild jubel, og Karla - der ret hurtigt forstod konceptet efter at have pakket de første dyr ud - meddelte at hun da også var vild med løver, og giraffer, og elefanter...

Indlægget er sponsoreret, men holdninger og meninger er mine egne - og Karlas

I feriekufferten


Som nævnt i et tidligere indlæg har jeg haft gang i det helt store sy-til-ferien-projekt, hvilket har taget de fleste aftner i ugen før vi tog af sted. Der udover har jeg shoppet lidt til Karlas kuffert, som blandt andet indeholder den fine prikkede nederdel fra MarMar, stribede shorts fra H&M, den fineste flæse badedragt også fra H&M samt nye praktiske sandaler fra Ecco. Badedragten har selvfølgelig allerede været flittigt brugt - både på stranden og ved poolen - og shortsene har vundet over de hjemmesyede i Liberty som de nye yndlings. 

torsdag den 10. juli 2014

Soft Gallery udsalg



Et af mine yndlingsmærker, Soft Gallery  kommer på udsalg i morgen, fredag, og jeg har allerede udset mig nogle favoritter til Karla fra SS14. Jeg burde jo nok ikke, men Karla er faktisk vokset ud af mange af sine bukser og T-shirts, og så kan jeg simpelthen ikke stå for Leo shortsene med den karakteristiske Soft Gallery flæse og de fine tees med print og broderi. Hvad med jer, hvilke favoritter står på jeres ønske-udsalgs-liste?

torsdag den 3. juli 2014

Ferieminder

 

Jeg sad i aftes og kiggede billeder fra vores tur til Amsterdam sidste sommer. Hold op hvor var det en dejlig tur, og hvor er Karla dog lille. Tænk, der er gået et helt år...og hvor er der sket meget. I år er hun mere med, og det er dejligt at opleve hendes begejstring over vores forestående ferie. Hun snakker dagligt om Frankrig, om vi skal sove der (ja!) og at der er varmt og hun skal bade.

Jeg har kun positivt at sige om Amsterdam, som i øvrigt er en by der trods sit ry er ganske udmærket som storbyferie med (små) børn. Det er en gå-by i stil med København, og det er nemt at komme rundt med klapvogn - så længe man husker at passe på cyklerne! Jeg kan også anbefale at parkere bilen udenfor centrum, og tage toget ind - det var billig langtids parkering.

Hvis I planlægger en tur til Amsterdam kan jeg klart anbefale zoo, som er anlagt som en stor smuk park, der er en oplevelse i sig selv. De 9 gader med de små butikker og kanalrundfarten er selvfølgelig et must, men også området omkring Amstelfloden og den store Vondelpark med legepladser, springvand og smukt anlagte blomsterbede er et besøg værd. Hvis I vil nyde en lækker middag væk fra den turistede del af Amsterdam skal I besøge Hotel de goudfazant, som intet har med et hotel at gøre, men er en gammel industribygning på den anden siden af Ij floden.

Køreturen derned var nok den største udfordring - ja, lige bortset fra det at have vand på alle sider af sin feriebolig, og en lille krudtugle, der gerne ville løbe omkring - men med bøger, I-pad, rigelige forsyninger af sunde snacks og mange pauser undervejs gik det faktisk rigtig fint. Tror begge piger slægter deres far på, hvad angår køreglæde... og vi har faktisk taget udfordringen op igen i år, da turen i år går til Sydfrankrig.

Du kan læse lidt mere om vores Amsterdamtur her og her.

onsdag den 2. juli 2014

Ting tar' tid


Jeg har brugt de sidste par aftner på at færdiggøre syprojekter, som 'bare' manglede det sidste, en elastik, en flæse... Det kan jo undre nogen, at nogle af disse projekter ikke blev færdiggjort før det næste blev påbegyndt?! Jeg ved ikke om det er tid, prioritering eller bare lysten til at kaste sig over nye projekter, der gør at sy-to-do bunken nogle gange vokser til uanede højder. Men noget siger mig at jeg ikke er den eneste... 

Jeg må i hvert fald indrømme at jeg efter jobstart ikke har haft så megen overskud til at finde symaskinen frem om aftenen, og så har jeg prioriteret at være sammen med Karla, som jo også lige skulle vænne sig til at hygge morgener med mor ikke mere var en del af hverdagen, ligesom at blive hentet tidligt hver dag heller ikke er det. Nogle gange ville jeg dog ønske at jeg var det her overskudsmenneske, der bare kan nå alt og få det hele til at spille - men det er jo også et spørgsmål om prioritering samt en erkendelse af at jeg bare ikke kan nå det hele, og at ting tar den tid, de nu engang tar'.