onsdag den 7. maj 2014

Giv hverdagen en Krammer


Nu hvor jeg er startet på arbejde igen og hverdagen for alvor trænger sig på, er det dejligt at kunne gøre lidt ekstra ud af en travl hverdag en gang i mellem. Da jeg forleden arrangerede picnic i stuen som en hurtigt og nærende omgang aftensmad, blev en helt almindelig tirsdag pludselig til noget helt særligt i Karlas øjne. 

Anledningen var, udover at jeg var kommet sent hjem, det sidste skud på stammen af Kernegodt fra Kohberg; lækkert fuldkornssandwichbrød med navnet 'Krammer', som fås i varianterne Rug og Solsikke. Efter en hurtig tur i ovnen var sandwichbollerne dejlig sprøde, og jeg fik efter alle kunstens regler kreeret de lækreste sandwich - Karla derimod valgte en mere skrabet version. Men ih hvor vi hyggede os, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør noget særligt ud af hverdagen, laver en Krammer til madpakken, skovturen eller picnickurven...

Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er lige det der med at huske at gøre lidt ud af selv hverdagstingene.

  Mine piger ville også have valgt den skrabet version ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, der er trods alt flere af dem end af weekenddagene (selvom det nogle gange ville være dejligt den anden vej rundt...)

   Slet
 2. Hej Hej du har vundet min nutrilett giveaway :) vil du sende din adresse til myhouseins@gmail.com god dag

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.