torsdag den 15. maj 2014

Økologisk limonade / Frys selv is


I et af de foregående indlæg viste jeg et glimt af den lækre økologiske limonade, vi tester for Rynkeby. Herhjemme kender vi især Rynkeby for deres juice og flaskesaft, men de er nu kommet med en Øko Limonade, som smager fuldstændig fantastisk. Den er lavet på økologiske råvarer, og serien består af fire varianter; Rabarber, Hyldeblomst, Tranebær/granatæble med grøn te - og min egen personlige favorit; Granatæble med mynte.


Foruden den lækre Øko Limonade har Rynkeby som noget helt nyt lanceret Frys Selv Is. Det er lige noget der falder i god jord herhjemme, for vi spiser alt for mange is i løbet af sommeren. Derfor er jeg personligt glad for at Rynkeby Frys Selv Is indeholder hverken kunstige aromaer, kunstige farve- eller tilsætningsstoffer, men derimod har et frugtindhold på hele 50% - så vi kan spise is med god samvittighed. Rynkeby Frys Selv Is fås i tre forskellige smagsvarianter; Æble & Lime, Appelsin & Mango samt Jordbær & Banan - og jeg behøver vist ikke engang at nævne at begge piger er vilde med dem...


Hold øje med bloggen for der kommer en lækker giveaway i samarbejde med Rynkeby i nær fremtid - og mon ikke snart, der kommer lidt mere sommer...
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind ttak, det er virkelig også lækkert :)

   Slet
 2. Vi brugte den med granatæble blandet op med danskvand som velkomstdrink til min søns konfirmation for 14 dage siden. Det smagte rigtigt dejligt og var meget populært hos gæsterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh sikke et godt tip, det må jeg huske! Tusind tak :)

   Slet
 3. Tak for is-fif - dem må vi prøve (jeg synes nemlig at de syntetiske er så ækle, men min søn elsker dem - og jeg er bare ikke hård nok til at nægte ham is... især ikke efter at jeg selv stor-spiste dem under graviditet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må forkæle både din søn og dig selv - de er nemlig rigtig gode (vi voksne spiser dem også...)

   Slet
 4. Glæder mig til din give away da vi er stor forbrugere af trekants is :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Trekants-is, skub-op-is, frys-selv-is... Kært barn har mange navne, men gode er de!

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.