søndag den 13. januar 2013

En Ny Om Ugen

Et par glimt af en helt igennem dejlig søndag som har stået på eftermiddagsfilm 'De Urørlige' og dertilhørende kærestekaffe (Karla havde en legeaftale hos Bonus anden familie, hvor der er  en jævnaldrende bonussøster - eller hvad den relation kaldes i vores moderne familie) samt lækker rodfrugtsuppe med gurkemeje og æbler til aftensmad. Opskriften er fundet lige  her, og er en del af et af mit En-Ny-Om-Ugen koncept, som indebærer at madplanen skal indeholde mindst én ny opskrift hver uge. Ved ikke om I kender det, men jeg syntes tit at jeg forfalder til favoritterne (de hurtige og nemme), som så går i ring igen og igen og... Det betyder at vi får prøvet noget nyt og der kommer flere favoritter til. Så hermed er tippet om En-Ny-Om-Ugen givet videre...

8 kommentarer:

 1. Det lyder også som en dejlig søndag. :)

  Jeg har også tidligere brugt konceptet, men bare med et twist, da jeg aldrig rigtig har gjort mig i madplaner. Så min regel var (for jeg bruger den ikke pt.) at jeg en gang om ugen skulle lave mad efter en kogebog/opskrift, men at det var ok hvis jeg havde prøvet retten før. På den måde bliver repertoiret også udvidet, da det man plejer at lave jo normalt ikke kræver en opskrift. :)

  SvarSlet
 2. Lyder som en fantastisk søndag! Dejligt tip, plejer også altid at forfalde til de samme retter, vaner er så nemme og dem kan man køre på rutinen, så skønt med ny inspiration, tak for tippet! Håber I får en skøn uge!

  SvarSlet
 3. Det lyder som en SKØN søndag. Nåede desværre ikke den film mens den var i bio på disse kanter, men skal klart se den når den kan lejes på et tidspunkt. Jeg kender ALT for godt til det med den trummerum der kan snige sig ind i madlavningen, så jeg glæder mig til at læse med her og få lidt inspiration :-)

  SvarSlet
 4. kender godt det dér med at man laver de samme retter igen og igen....vi er blevet bedre til at få afprøvet opskrifter...nogle gange bliver man skuffet og andre gange er det et kæmpe hit.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Jeg gør det næsten omvendt faktisk. Jeg laver sjældent de samme retter igen og igen. Vores aftensmenu er meget ofte en ny ret. Det er både lækkert og kompliceret. Så herhjemme skal vi vist være bedre til at bruge opskrifterne igen. ;) Det gør vi selvfølgelig også engang imellem, men generelt er vi bedst til nye opskrifter.

  Jeg vil vildt gerne ind og se De urørlige. Har hørt så meget godt om den. Skal vist lige have tjekket, om den stadig er i biffen her.

  God dag til dig.

  SvarSlet
 6. Det lyder som en rigtig dejlig dag! Og rigtig god idé med en ny opskrift hver uge. Kender det alt for godt, det der med at køre rundt i de samme opskrifter i madplanen... Vil forsøge at være mere bevidst om at få lidt nyt ind - tak for inspiration:0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 7. jo...det med madplanen der kører i ring - næsten :-) - det kender vi godt her!! Men jeg forsøger virkelig... Go idé med en ny om ugen :-)

  SvarSlet
 8. Er glad for at jeg kan inspirere - og egentlig også for at jeg ikke er alene om at køre i ring i madplanen... Vil prøve at dele lidt ud af hvad jeg finder på.

  - Christina: Du har ret; nogle gange lykkes det, men andre gange er det en om'mer.

  - Tine: Er vildt imponeret over din omvendte 'problematik' :)

  - og jer der endnu ikke har set filmen, I kan glæder jer... :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.