onsdag den 20. marts 2013

Blog Love

Da jeg startede med at blogge for godt 5 måneder siden, havde jeg ikke forestillet mig at det ville være berigende på så mange måder og bringe så megen glæde med sig. Jeg har (gen)opdaget en spirende kreativitet og en fornyet sy- og skabertrang - og dét takket være jer :) Igennem bloggeriet har jeg fået en forstærket tro på at det jeg laver er godt nok,  og at der er mere hvor det kommer fra, som bare bobler og venter på at komme ud...  

Jeg har 'mødt' så mange søde og betænksomme mennesker, som vil dele, hjælpe og give :) For eksempel har Maiken fra Kreakuller & Krudtuglen syet dette flotte pusleunderlag på bestilling til Karlas fødselsdag. Det er et kæmpe hit, og Karla elsker at pusle om sine dukker - endnu engang tusind tak Maiken :)  Maiken har faktisk hjulpet mig i gang med at blogge, og denne flotte flagranke stammer også fra hendes kyndige og stilsikre sy-hånd.
 
Taleboblen kom med posten for noget tid siden. Jeg havde bemærket en tilsvarende hos Anne-Mette som har denne kreative og inspirerende blog, og Anne-Mette sendte mig denne wallsticker - "bare fordi"... Jeg blev simpelthen så glad, men har endnu ikke fundet det perfekte sted at hænge den op, da vi er i gang med en gennemgribende make over af vores entre/gang.
 
- og det er lige præcist dét, der er så fantastik ved at blogge. Tusind tak til jer alle - for at følge med og for jeres søde kommentarer, mails og hilsner. I er med til at berige og inspirere min hverdag.

Jeg håber også du har lyst til at følge med på Bloglovin - bare klik på linket eller på ikonet til højre.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4304227/?claim=dr8ctvmms4f">Follow my blog with Bloglovin</a>

19 kommentarer:

 1. Kære Anita....det er præcist sådan det er! Det er også for mig en helt ny verden som har overrasket og motiverer utroligt meget.
  Også et kæmpe stort hjerteligt tak til dig for alt det som du giver, det er altid en glæde at finde en kommentar fra dig og følge med her på din livsglade blog.
  Cyberknus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Nola. Jeg bliver også inspireret at dine indlæg og flotte fotos. Tak for dine altid søde kommentarer. Knus til dig :)

   Slet
 2. Ååårrhhh :-) :-) Blev helt rørt af at læse dit indlæg :-) :-) Dét er nemlig lige sådan det er - et rart sted at være og noget der sparker yderligere til kreativiteten!! Og Anita...tusind tak for dine søde ord som gjorde mig rigtig glad (jeg er sikker på du finder et sted til boblen når byggerodet er overstået...)Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Anne-Mette, det var jo blandt andet din mails der inspirerede mig til indlægget. Endnu engang tak for boblen. Kh Anita

   Slet

 3. Der er bare sä meget inspiration, glaede og cybervenskaber forbundet med en blog og det er sä hyggeligt at komme pä besög ;-)
  Tillykke med dine 5 mäneder og du er allerede pä min Bloglovin-liste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette, jeg havde ikke forestillet mig at det ville være SÅ bekræftende. Tak for dine søde kommentarer.

   Slet
 4. Jamen det er jo bare så skønt at blogge og dele - jeg vidste det fra du startede, at du ville elske det. Fornemmede straks at du har et "blogge-gen" - er selvfølgelig fulgt med over til bloglovin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte - for at følge med fra starten og dine opmuntrende kommentarer til de første par indlæg :) Din blog og indretningsunivers er en stor inspiration. Kh Anita

   Slet
 5. Jamen det er da os som siger tak! Det er utroligt dejligt at følge med i jeres univers og al den blog kærlighed gør det virkeligt sjovt og værd at bloggen! hurra for Itas album, det "bladrer" jeg ivrigt igennem og kigger med fryd på hvert eneste af dine skønne indlæg! Ha en smuk dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK kære Mette. Jeg er glad for at sådan en dygtig og erfaren blogger som dig nyder at bladre i mit album, og dine altid søde kommentarer betyder rigtig meget og gør mig så glad. Kh Anita

   Slet
 6. Og tak til dig for dejlige indlæg og altid super skønne billeder, det er dejlig at følge med hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Jeg nyder også at følge med i hos dig - dejligt at blive inspireret af dine lækre appetitlige billeder og opskrifter. Kh Anita

   Slet
 7. I lige måde Anita, det er så hyggeligt at følge dig og dine kære herinde!! Og sikke skønne ting, hvor er det bare fint pusleunderlaget fra Maiken! Ønsker dig og familien en skøn påske. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er virklig dygtig :) Følger dagligt med hos dig og nyder alt den posivite energi der strømmer fra din blog. Også en dejlig påske til dig og dine. Kh Anita

   Slet
  2. Hvor er I søde, tak. :)

   Slet
 8. Tusind tak for de utroligt søde ord, Anita. Det blev jeg helt rørt og glad over! Jeg synes stadig det er så sjovt at tænke tilbage på vores første korrespondance, og hvor fedt det var, da du besluttede dig for at starte bloggen op! Og din blog er absolut en af mine yndlings. Jeg håber vi snart for mulighed for at mødes rigtigt. :)

  (har været lidt i blogdvale, så derfor skriver jeg først nu)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for vores korrespondance og dine gode råd vedr. opstart, det har givet mig så meget - tænk hvad en flagranke kan føre til... - og ja, det kunne altså være så hyggeligt at mødes :)

   Slet
  2. Jamen, fornøjelsen er såmænd også helt på min side. :) Det er nemlig sjovt hvad en enkelt lille ting kan føre til...

   Slet
 9. Blogland er bare fantastisk! Jeg nyder at følge dig og din hverdag herinde - skønt at dele og inspirere hinanden!
  Og sikke et fint pusleunderlag Maiken har lavet til Karla - det ville min pige også elske!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.