torsdag den 7. marts 2013

Phoebe, Capel eller Poppy


Indrømmet, jeg gik lidt amok da jeg skulle købe stof til weekendens workshop hos Marapytta, men jeg kunne altså ikke vælge...  Capel, Meadow, Thorpe i de skønneste farver - det var lidt ligesom at være i (stof)himlen. Jeg troede jeg skulle hjem med en Phoebe, men jeg faldt pladask for den blågrønne Rose & Thistle, tror den vil være så fin til Karlas blå øjne, og jeg kunne altså heller ikke lade den pastelfarvede Poppy & Daisy ligge. Glæder mig helt vildt til at nørkle igennem med nål og tråd, lære nogle af Line fifs og fiduser - og ikke mindst til komme hjem med nogle überskønne Marapytta modeller.

14 kommentarer:

 1. Hvor smukt, jeg er helt VILD med den blågrønne du har købt :-) hvor køber du Liberty?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, og så er den endnu flottere i virkeligheden :)
   Jeg fandt et sted på Frederiksberg, som vist ikke er det billigste...men de havde et stort udvalg. Har netop fået anbefalet Super Carla på Østerbro - og så selvfølgelig online.

   Slet
  2. Anita, har du tjekket eBay ud? Her kan du ofte fine gode priser på liberty, men det er selvfølgelig tilfældigt hvilke prints der lige er og om man vinder auktionen. En del af del er dog med direkte køb. Mange af stykkerne er store 2-3 meter, men det er jo helt perfekt hvis man fx vil sy en jakke.

   Jeg har også købt gennem Shaukat, men det kender du nok?

   Slet
  3. Har kigget lidt på ebay, men har ikke handlet endnu - er det nemt? Den engelske pund er jo ret lav, så det vil være et godt tidspunkt at købe på...

   Slet
  4. Det er meget nemt! Jeg har handlet liberty stof der 8-10 gange uden problemer. Mailer lige et par gode links og sælgere jeg har god erfaring med. Det vildeste kup jeg har gjort var til 4£ meteren, men det er også helt uhørt billigt ift det generelle prisniveau på ebay. :)

   Slet
 2. Kender godt det med ikke at kunne stoppe igen ;o),

  Fine stoffer - det blå-grønne er jeg også ret vild med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er farligt at shoppe stof - især for pengepungen... :)

   Slet
 3. skønt med skønt på - godt for øjet med fine farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver bare i så godt humør af de fine farver :)

   Slet
 4. Ihh, hvor fedt! Det gad jeg virkelig godt.

  Lækre stoffer du har købt. Er VILD med den pastelfarvede Poppy & daisy.

  Hvad har du planlagt at sy?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også utrolig smuk! Det er en blød fløjl, som er blevet til de fineste bukser - der kommer billedspam en af dagene :)
   Kan kun anbefale Lines syworkshop - det var ubeskrivelig fedt :)

   Slet
 5. Øv, min første kommentar blev ædt? Nå, men det er altså noget rigtig fint liberty. :)

  Jeg har allerede ud fra stoffet luret tre fine ting inde på Lines blog, som der vist kommer fra din hånd. Nu må jeg altså også snart afsted til workshop. :)

  Skal du sy jakke af det nederste stof?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg nåede hele 3 ting, syntes det er meget fint for en nybegynder som jeg. Du bliver nød til forkæle dig selv med en workshop, er sikker på at det er så meget dig :)
   Det sidste stykke var til et par bukser, men nåede ikke mere... Tror lige jeg skal have lidt mere erfaring før jeg giver mig i kast med jakken.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.