mandag den 18. november 2013

Lag på lag fra Reima


Jeg har før skrevet om min fascination af Reimas overtøj, men det er første gang vi prøver deres mellemlagstøj - eller rettere; det er Frederikke, der er blevet forkælet denne gang. Hun tester blandt andet den lækre fleecejakke Vertti med hætte og den vatterede og vandbestandige vest Valentin - faktisk har hun allerede haft både fleecejakke og vest i brug. Hun har også fået den smarte hue Jenna, som efter hendes eget udsagn er "kanon sej" - og det er altså ikke nemt at få hende til at gå med hue... 

Lag på lag:
Jeg er stor fortaler for lag på lag, og jeg syntes det er både nemt og praktisk at kunne kombinere lagene og omdanne dem til det omskiftelige vejr (hurra for det danske vejr). Fx som her i weekenden, hvor det var lunt og for varmt til den tykke vinterjakke, så er det nemt lige at tage et lag af, hvis pigerne får det for varmt. Frederikke kunne sagtens holde varmen med den tykke vest og den bløde fleecejakke under, men vesten måtte alligevel af på et tidspunkt... Dermed vil jeg vove at påstå at Reimas mission om at lade børn være aktive gennem deres påklædning er fuldført! Endvidere kan man med lag på lag ændre udseende og vups, så har man pludselig et nyt outfit. Rent win win. 

Design: 
Jeg må sige at jeg endnu engang er imponeret; både kvalitet og design er gennemført, og så er der igen kælet for detaljerne. Fleecejakken udmærker sig ved den bløde strik kvalitet, den gråmelerede farve og det sorte kantbånd - og ikke mindst det broderede logo foran; virkelig flot! Frederikke var naturligvis også vild med lommerne... Et andet eksempel er Reimas nye logo, som på vesten er placeret bagpå i nederste højre hjørne; et rigtig fint og anderledes blikfang.


Du kan i øvrigt læse flere test-anmeldelser af Reimas tøj på deres facebookside.

Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Frederikkes.

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun fin i sættet – det ser rigtig lækkert ud!

  Sender dig i øvrigt lige en mail vedr. den cardigan jeg har fået strikket til Fleur. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, det er både smart og varmt - ikke altid nemt at finde...
   Endnu engang tak for mail :)

   Slet
 2. Det er altså også et virkelig lækkert sæt Fredrikke har fået. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, jeg syntes hun ser meget 'større' ud, og jeg kunne faktisk godt selv bruge en lignende fleecejakke til min vest... :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.