fredag den 29. november 2013

Ugen i juleglimt

 

I ugens løb begyndte jeg så småt at pynte op til jul. Grenene med de røde bær er et must, og de er pyntet med lidt forskelligt. Det meste nyt og 'moderne' på trods af at jeg egentlig mest er til den klassiske røde jul - tilsat guld og sølv. De fine træstjerner på første og sidste billede har jeg købt af Mette, som har Carlas Cafe - jeg kiggede beundrende på dem allerede sidste jul, men i år skulle det altså være...

Jeg modtog også den fine Lucie Kaas spurv, som jeg vandt i en give away hos Bare Wunderbar - en af mine absolutte yndlings blogs. Tusind tak Rakel :) Den pynter så fint, men jeg syntes den fryser lidt, så jeg tror den skal have et lille halstørklæde a la Mor Med Meget Mere.  Den fine røde fyrfadsstage lavede Karla i vuggestuen sidste jul, og jeg syntes faktisk den er ret pæn - jeg er virkelig imponerende over alt det arbejde pædagogerne lægger i at lave pynt og gaver sammen med børnene. Tak til jer :)

16 kommentarer:

 1. Det er smukke juleglimt! Og virkelig nogle pæne ting. Jeg er slet ikke nået til julepyntningen endnu, men det har jeg jo også hele dagen i morgen til. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du har jo også haft travlt med andre og vigtigere ting. Jeg er altså helt vild med dine lærkegrene a la Ingrid :)

   Slet
 2. Rigtig smukke juleglimt :) Tillykke med din finde fugl, den er så sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone :) Jeg er så glad for den fine fugl...

   Slet
 3. De stjerner er altså bare et hit! Den spurv kan jeg også godt tænke mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for at jeg endelig fik købt dem og spurven har jeg drømt om længe... Den må på din ønskeseddel :)

   Slet
 4. Rigtig fine glimt :-) jeg har også lige vundet spurven i en give away, glæder mig til at få den hjem, den er så fin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så godt at du var heldig. Tillykke med den :)

   Slet
 5. Det ser bare rigtig flot ud! Vild med den søde fyrfadsstage :) God fornøjelse med resten af pyntningen og god første advent i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi for dine søde ord. Jeg finder meget inspiration hos dig, så er glad for at du kan lide det :) Ha en rigtig dejlig weekend!

   Slet
 6. Iiiihhh det er smukut, Anita! Har du fået min mail? Kh M

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Maria :) Jep, er bare bagud med svar, men du skulle gerne have fået svar nu :)

   Slet
 7. Åh hvor hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine. Ha en rigtig dejlig weekend :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.