tirsdag den 21. januar 2014

Garderobe updateInspireret af blandt andet Trine Lykke med bloggen Den Lille Recessionista har jeg begivet mig ud i projekt 'ny-og-bedre-graderobe' eller i hvert fald en update af min nuværende garderobe, hvor der bestemt er plads til forbedringer - og knap så mange fejlkøb. Noget de fleste sikkert kan nikke genkendende til...?

Da jeg lavede min ønskeseddel op til jul, flirtede jeg med konceptet 'need to have' vs 'want to have', for i virkeligheden mangler jeg jo ikke noget som sådan... Men om jeg kan efterleve det i garderobesammenhænge må komme an på en prøve. Indtil videre har jeg holdt mig i skindet under udsalget og kun investeret (egentlig er det jo ikke en investering, med mindre vi snakker bløde værdier som velvære og lækkerhed) i denne buksedragt fra Selected Femme og stram sort nederdel, ligeledes Selected Femme. Faktisk to ting der komplementerer min garderobe og som kan styles på mange måder, sammen med det øvrige. Stolt, ja da!

Kommende køb inkluderer nogle musthaves i form af en sort cardigan i uld, gerne lidt lang, og en grå cashmere sweater samt lækre tees i silke. Om jeg så falder i 'want to have' fælden må tiden vise... Det bliver i hvert fald svært at stå distancen og holde fokus, når alle forårsvarerne popper op. Give me strength :)

12 kommentarer:

 1. Hej Anita,
  Det lyder som en rigtig god idé. Jeg prøver også at planlægge en årstid frem i tiden.
  Hvad med også at operere med en "hvad kan jeg sy selv" liste?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en rigtig god idé med en sy-liste Signe, dog er det begrænset hvad jeg syer til mig selv - det er mest pigerne der forkæles i den retning :) Men min quiltede jakke står bestemt på den liste!

   Slet
 2. Det lyder som to gode køb.
  Jeg synes også det er super svært at stå distancen når alle de nye varer dukker op. Heldigvis synes jeg ofte de ting jeg kan lide til at starte med bliver hypet (så hopper jeg af vognen igen), eller også klæder de mig ikke når det kommer til stykket...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine, og tak for dit input om de fristende varer - ved jo godt fra tidligere at meget alligevel ikke bliver brugt, enten fordi de ikke levede op til forventningerne eller ikke sidder godt...

   Slet
 3. Det lyder som en rigtig god idé. Jeg har besluttet, at jeg i 2014 vil bruge flere penge på mig selv! Det lyder måske lidt sært for en kvinde, men faktisk har jeg i den grad glemt at shoppe til mig selv, mens pigernes skabe og skuffer bugner. Mit eget tøjskab er derimod et rod af fejlkøb og alt for brugte ting. Så NU skal det være - jeg vil også have lyst til at hoppe i noget lækkert tøj hver dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også godt at forkæle sig selv, noget jeg helt glemte de to første år efter Karla var født... og mit skab har også mange fejlkøb, så NU skal det være gode og brugbare ting til mig selv :) God shoppelyst :)

   Slet
 4. Gode sager du har købt! Og hvor fint at du fandt en statementhalskæde. Den er pæn. Trines tilgang til klædeskabet har også fascineret mig, og det er helt klart de køb jeg er velovervejede omkring (og sparer op til), der som regel også bliver de bedste køb.

  Men øh... Husker jeg helt forkert, når du i telefonen fortalte mig at du udsalgskøbte en ny vinterjakke. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også rigtig glad for halskæden :) Jeg er i hvert fald begyndt at overveje mine køb i forhold til hvad der er stilmæssigt holdbart og knap så meget lade lysten styre...

   ...øhh ja, du har skam en glimrende hukommelse :) Men det var jo et praktisk køb, som jeg rent faktisk manglede - og den er indtil videre brugt hver dag, så et godt køb :) Tak for inspirationen :)

   Slet
 5. Jeg er også blevet meget inspireret af Trine.
  Det er helt vild så meget man egentlig tidligere har været faldet for, som man egentlig ikke behøver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop helt rigtigt Ida - og det er mit mål at undgå disse og i stedet spare sammen til bedre og dyrere køb, som holder i længden :)

   Slet
 6. Gode køb :-) Må også sige at jeg virkelig ikke mangler noget. Sådan for real. Det er jo ren shoppetrang det meste af tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, shoppetrangen, fixet, det er også det jeg frygter mest ;) Men jeg vil prøve at holde stand og vurdere hvad jeg rent faktisk har brug for og supplerer garderoben bedst muligt. Men mon ikke jeg falder i....

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.