tirsdag den 12. november 2013

Mine pigerForleden tog jeg begge piger med på tøsetur og lod farmand blive hjemme. Vi cyklede en tur langs med Vestvolden og fandt en - for os - helt ukendt legeplads med en opbygning af plateauer, som man kunne klatre på og hoppe ned fra - sand øjeguf for en arkitekt som jeg. Pigerne løb omkring og nød det dejlige efterårsvejr - og ikke mindst hinanden... 

Det varmer mit moder- og bonusmoderhjerte at se dem sammen; hvordan Bonus er der for sin lillesøster, og hvordan Karla ser op til sin storesøster, men også hvordan hun savner hende de dage hun er hos sin mor. Der er ingen tvivl om at de er glade for hinanden (selvom Karla også kan være en irriterende lillesøster) og som mor er det svært at være vidne til Karlas savn - som selvfølgelig på ingen måde kan måles med det savn Bonus har i forhold til at bo to steder. Det er slet ikke til at forestille sig at Bonus var på Karlas alder, da jeg mødte hende første gang... Nu er hun 'min' store pige, og jeg har en 'ny' lille pige. Tænk, det er mine piger, jeg er sgu' stolt og glad :)

Karla var iført sin lækre Shimo jakke, som jeg har skrevet om lige her. Den kan jeg kun anbefale, hvis du endnu ikke har fået vinterjakken i hus; den er virkelig lækker med masser af smarte detaljer og lommer - som faktisk stadig rummede kastanjer fra vores kastanjetur...

20 kommentarer:

 1. Hej Anita,
  Hvor er det nogle skønne billeder. Og hvor er det dejligt at høre at de to piger har så meget glæde af hinanden selvom de ikke har hinanden hele tiden. Den moderne familie når det er bedst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe, ja vi er vist indbegrebet af den moderne familie :)

   Slet
 2. Kærlighed når den er bedst <3 Elsker at se når dine, mine og vores børn bare går op i en højere enhed..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig fantastisk når det lykkes, men jeg er bange for at der er mange 'derude' som kæmper mange kampe...

   Slet
 3. Noget af det som varmer hjertet mest er altså også at mærke kærligheden og omsorgen pigerne imellem. Det er nogle af de stunder som gør mig mest lykkelig.

  Det er så tydeligt at se Frederikke og Karlas omsorg, og glæde ved hinanden, men også din hjertevarme for begge piger. Dejligt indlæg. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken, det var også et dejligt indlæg at skrive for det rammer spot on hvordan jeg har det med pigerne - de er en gave for hinanden, og det gør mig glad og varm indeni :)

   Slet
 4. Skønne unger! Og hvor er det vidunderligt at mærke hvor højt du elsker Frederikke også! Du må være en fantastisk bonusmor:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Maria, jeg prøver i hvert fald alt hvad jeg kan, at være netop en bonus for hende, og det er dejligt at mærke at hun opfatter det på samme måde :)

   Slet
 5. Det må være en helt fantastisk følelse, at se den kærligheden mellem pigerne! Et rigtigt drømmescenarie for en bonusmor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det simpelthen den bedste følelse :) Føler mig meget heldig.

   Slet
 6. Dejlige billeder du har taget i efterårsvejret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone, det er dejligt at der stadig er lune dage :)

   Slet
 7. Svar
  1. Tak Nina, jeg kan jo ikke tage kredit for den store, men de har begeg glimtet i øjnene :)

   Slet
 8. Sikke nogle skønne piger, du har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke, og de skal snart forkæles med hjemmesyet igen... er det også den 6.12 du skal på fredagsfix?

   Slet
 9. Du har i sandhed nogle dejlige piger og kærligheden lyser ud af deres øjne! Og så en ting der varmer mit hjerte er din store kærlighed til begge piger - jeg har sagt det før, du er en fantastisk bonusmor!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke nogle dejlige ord, tusind tak Line, det gjorde mig virkelig glad og rørt. Mange tak.

   Slet
 10. Sikken et dejligt indlæg! Og skønt at læse at dit store hjerte rummer begge piger og giver dem det som de har behov for. Kærligheden pigerne imellem, skyldes helt sikkert også din indsats! Og det kan du tydeligt være stolt af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola, jeg tror du har ret i at det hele hænger sammen, pigerne kan mærke stemningen og følelserne. Jeg er virkelig glad og taknemmelig.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.