tirsdag den 8. oktober 2013

Det nye sort


Black Swan skriver på deres hjemmeside at homeshopping er det nye sort - og jeg vil vove at påstå at de har ret. Det er nemt, det er sjovt, og så tror jeg ligesom Black Swan at det er kommet for blive. 

Jeg afholdte mit første homeparty i går; en bragende succes, hvor jeg havde samlet en masse søde veninder, som blev forkælet med cava og lakrids-cupcakes - og en fantastisk shoppeoplevelse. Jeg havde sendt mand og børn i byen, så huset blev i aftenens løb omdannet til et oversize prøverum, der summende af snak, lækre materialer, flotte detaljer, gode råd og synspunkter fra både veninder og konsulenten - og ikke mindst en masse inspiration. 

Søde Amira fra Black Swan præsenterede kollektionen på en inspirerende og meget overbevisende måde; de flotte styles blev vist i forskellige kombinationer - og efterfølgende havde vi alle lyst til at købe det hun havde på. Jeg kan da også afsløre at jeg allerede har investeret i den flotte flaskegrønne kjole og de stramme jeans, samt nogle af de lækre basis t-shirts, som jeg vil mene er en must-have.  

Det er bestemt ikke sidste gang jeg inviterer til et homeparty - og hvis nogle af jer er blevet inspireret, kan I booke Amira eller en anden af Black Swans dygtige konsulenter lige her. I skal da heller ikke snyde jer selv for oplevelsen af at browse på deres hjemmeside, men I skal ikke vente for længe - for mange af modellerne er allerede udsolgte.

10 kommentarer:

 1. Ej hvor lyder det bare hyggeligt. Jeg får helt lyst til at afholde mit eget home party. Hvad mon du fik købt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da bestemt gøre, det kan kun blive en hyggelig aften :) Jeg har tilføjet links'ene til det jeg har købt - men det var svært at vælge...

   Slet
 2. Det var simpelthen så hyggeligt - og inspirerende!! Og hende Amira - hun sælger røven ud af bukserne :-)

  Tak for en super aften!

  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, bedste mandag aften ever - og ja, hun kunne ha' solgt mig hvad som helst :) Hun er allerede booket til forårskollektionen...

   Slet
 3. Nej, hvor ser det dejligt ud! Godt til ganen, skønt selskab og tøjet lige hjem i stuen, så kan det vist ikke blive mere bekvemt. Wauw jeg er da også helt solgt, har længe ledt efter ngt. lækkert i flaskegrønt og den Carrie kjole er SUPER smuk. Mums den kommer på min ønskeseddel, tusind tak for tippet Anita det er da en skøn shop:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig helt perfekt, fedt at du kunne bruge inspirationen. Carrie kjolen er virkelig fantastisk, både farven og snittet - og så kan den styles både op og ned :)

   Slet
 4. Det ser skønt ud! Skal vist lige ind og snuse lidt.... Har kun hært godt om mærket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var alle tiders, og jeg kan kun anbefale det - så du må ind og kigge på alle herlighederne :)

   Slet
 5. Kære Anita,

  1000 tak for en fin fin aften. Sikke nogle søde piger du havde inviteret. Og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer næste kollektion. Jeg har smugkigget og I kan godt glæde jer.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.