torsdag den 16. januar 2014

Alenemor og sygdomEn uge alene med pigerne burde være en smal sag. Jeg mener der er jo nogle for hvem det er hverdagen at få det til at fungere som ene forælder med to eller flere børn - og det tager jeg virkelig hatten af for! De gode intentioner og de mange planer blev for mit vedkommende skudt i sænk, da først Karla - og senere jeg selv - måtte bukke under for sydgom. Det har taget hårdt på kræfterne, og der har ikke været energi til ret meget - hverken krea eller blog. Den dårlige samvittighed har naget, og jeg indrømmer da også blankt at I-padden er blevet brugt som barnepige et par gange... Tilgengæld formåede jeg i dag at hygge om pigerne med bananpandekager med blåbær og skyr med vanilje - det var virkelig lækkert. Tror også jeg scorede points for dagens bedste bonus-mor :) 

Men NU glæder jeg mig til kærestemanden vender hjem fra den årlige skitur og tager over. Jeg ville gerne ha' bevist og udlevet min indre superwowam, men virkeligheden var en anden - i hvert fald for denne omgang. Og endnu engang; hatten af for jer, der klarer ærterne alene i hverdagen. I har min største respekt!

8 kommentarer:

 1. Jammen det er da også hårde ods når der er sygdom. Klap du bare dig selv på skulderen over at du kom hæderligt gennem ugen og herregud ingen børn har taget skade af at spille lidt ipad, især ikke når det sikre mere overskud til resten af dagen.

  Jeg synes det er fantastisk at du gør så meget for at være en god bonusmor. Det er helt sikkert noget der kommer til at betyde meget for hele jeres familie i mange år frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Marina, det varmer rigtig meget :)

   Jeg er også glad for at det skinner igennem at jeg prøver at være en god bonusmor. Nogle gange er det nemt at glemme i hverdagens tummerum. Tak :)

   Slet
 2. Søde Anita....VÆK med den dårlige samvittighed. Dén kan du ikke bruge til noget - sygdom bestemmer vi ikke over OG magter heller ikke så meget. Det virker bestemt osse til at du almindeligvis er og gør SÅ meget. For begge piger :-) Så klap du bare dig selv alligevel. For at I kom fint igennem uge og sygdom. (og lige nåede dejlige banan pandekager mm. Uuhhmmm... ) Ha en dejlig weekend - og så håber jeg kærestemanden snart lander. Kh AM

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Anne-Mette. TAK for dine ord og tanker, du har fuldstændig ret, og jeg er nok ikke så god til at huske det personlige skulderklap som jeg burde være. Men jeg har taget det til mig - og ser tilbage på ugen som jo alligevel gik, og en dejlig weekend hvor vi var fuldtallige :)
   Håber også din weekend var god :)

   Slet
 3. Puha, god bedring - godt der også blev plads til pandekagehygge :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne. Det var nemlig et hit hos pigerne, og heldigvis er sygdom endelig på retur :)
   Ha en rigtig god uge :)

   Slet
 4. Det er altså også mega-hårdt at skulle tage sig af sygt barn, når man selv er influenzaramt! Det handler bare om ren overlevelse til man er ovenpå igen. Godt I er ovenpå igen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var det i øvrigt de høretelefoner Frederikke fik i julegave? De er vildt smarte.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.