fredag den 25. juli 2014

Feriefin


I tog så godt imod mit forrige outfitsindlæg, at jeg fik lyst til at vise jer dette feriefine outfit, bestående af mine yndlingsshorts og mit sidste udsalgskøb. Jeg har længe været forelsket i den quiltede jakke, og da den endelig kom på udsalg slog jeg til med det samme. I disse sommervarme dage er jakken dog for varm, men jeg forestiller mig at den er perfekt til en kølig sensommeraften.

Shortsene er fra Black Swan, købt igennem Amira; min favorit sælger og tøjpusher nummer et - som jeg i øvrigt kan anbefale, hvis du overvejer at holde et shoppeevent. Jeg glæder mig i hvert fald til - som en af de første - at invitere til endnu en shoppesucces, og ikke mindst se den nye efterårskollektion. 

4 kommentarer:

 1. Hvor ser du bare dejlig ud søde Anita.. Hvornår holder du shoppeevent? - Mon jeg må komme med igen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone, hvor er du sød! Det er altså stadig ret grænseoverskridende for mig....

   Selvfølgelig må du komme med, og tag gerne en veninde med. Datoen er den 31.8 kl.13, men der kommer en invitation på mail.

   Slet
 2. Den jakke er da så fed. Kan godt forstå at du købte den da den kom på udsalg... Skal vist lige forbi den hjemmeside :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke, slog også til promte! Tag endelig et kig, men pas på, det kan være farligt ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.