mandag den 20. maj 2013

Ferieplaner

(billedet er venligst lånt fra Arkitektforeningens hjemmeside)

En ganske almindelig dag i løbet af efteråret faldt vores sommerferie helt uventet på plads. Jeg havde via min fagforening deltaget i konkurrence om en uge på husbåd i Amsterdam. Altså jeg havde vundet ugen - ikke selve opholdet på husbåden. Faktisk havde jeg glemt at jeg havde anmodet/ønsket en uge og ikke engang involveret kæresten (igen efter devisen; man vinder nok alligevel ikke) - men det gjorde man, og heldigvis var både han og pigerne ellevilde :)

Husbåden er oprindeligt fra 1890, den emmer af stemning, historie og charme, og ligger centralt lige ved rådhuset. Vi skal af sted med et vennepar og Karlas bedste legekammeret - det bliver skønt. Vi glæder os til kulturel hygge, arkitektur, fortovscaféer, leg og afslapning og selvfølgelig kanalrundfart. Vi satser på at flyve derned, da jeg ikke orker en 8 timers køretur ekskl. pauser med "hvornår er vi der" - og så er vi også fri for at tænke på parkering.

Jeg har været der en enkelt gang med mit studie, men hvis der er nogen der har været der fornylig, tager jeg gerne imod gode råd - også mht. at rejse med børn, der er jeg nemlig på bar bund. Sommer + ferie kom bare an... Jeg er klar!! 

28 kommentarer:

 1. Ihh hvor lyder det bare fantastisk Anita, super skøn ferie I har i vente! KH. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, du kan også tro vi glæder os :) Kh Anita

   Slet
 2. Ah det blir da super dejligt! Tillykke med ugen, sikke en spændende ferie det blir! Ha en rigtig dejlig uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også meget spændte, har ikke prøvet noget tilsvarende før...
   Ønsker dig en rigtig dejlig uge. Kh Anita

   Slet
 3. Hvor super fedt med en husbåd. Jeg har aldrig været om bord, men forstiller mig det noget så idyllisk. Mega fedt! Er lidt misundelig... ;-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også en masse forestillinger...spændende om de bliver indfriet. Kh Anita

   Slet
 4. Det lyder godt nok som en super dejlig ferie I får Jer! Måske jeg skulle tjekke hvad min fagforening har at byde på, ha ha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må lige have fat i fagforeningen, der er faktisk mange der har sommerhuse og ferieboliger rundt omkring. Min havde også noget på Bornholm og Ærø - men valgte Amsterdam ;) Kh Anita

   Slet
 5. Det lyder som en hyggelig ferie og en fin måde at opleve Amsterdam.

  Vi har også overvejet at tage til Amsterdam til sommer, da jeg så et spændende boligbytte. Det er mange år siden jeg har været i Holland. Karsten var i ambassadepraktik i Den Haag et stenkast fra Amsterdam (i øvrigt MEGET smuk by og kurbyen Scheveningen derved er absolut et besøg værd). Jeg nåede på besøgene at se masser af klassisk hollandsk kunst (Mauritshuis og Van Gogh museum), men det er nok ikke helt nemt med små børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk prøvet at overtale Anders til boligbytte, men han nægter - syntes det virker som en nem og billig måde at komme til steder, som man ellers ikke ville have råd til... Vi har i øvrigt besluttet at køre - dét er jeg mere spændt på.

   Slet
 6. Jeg er GRØN af misundelse :) - ej hvor bliver det godt, helt sikkert en drømmeferie hvis du spørger mig - Glæder mig allerede til at se billeder. Vi ville, eller rettere, jeg ville jo SÅ gerne have taget en tur da jeg havde ferie, men vi fik det ikke planlagt og der var så meget vi skulle nå. øv. Kan virkelig godt forstå du glæder dig! kh og go uge til jer fra Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte faktisk også på dig, Mille da jeg skrev indlægget, at det lige ville være dig... Det må på din ønske-rejse liste så I kan komme af sted en anden gang. Jeg skal nok vise mange billeder :)

   Slet
 7. Hvor lyder det fedt! Spændende og anderledes ferie, det skal nok blive godt :-) Glæder mig til at høre mere om det når i har været afsted ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald anderledes, og nu nærmer det sig...

   Slet
 8. Det bliver fantastisk! Vi var i Amsterdam sidste sommer... se lidt billeder derfra på min blog ; ) Glæd dig!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Smukke smukke billeder Jette, nu glæder jeg mig endnu mere... :)

   Slet
 9. Hvor lyder det godt... Tillykke med ferien.
  Signe

  SvarSlet
 10. Ihh hvor Skønt... Elsker simpelthen Amsterdam, det er sådan en hyggelig by!!! Lægger lige hovedet i blød mht. byen, ellers så mind mig om det!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh hvis du har gode forslag så sig endelig til... Indtil videre er vi blevet anbefalet restauranten Hotel Goudfazant.

   Slet
 11. Hold nu op det lyder SKØNT!! hvor fedt....ferie på en husbåd. Og i Amsterdam....Fedt at se frem til :-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi kan næsten ikke vente, sidste år ferierede vi i Danmark, så vi ser frem til at komme udenlands i år :)

   Slet
 12. Tillykke det lyder vel nok herligt :-) Og der er noget for enhver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola - vi satser i hvert fald på at både voksne og børn kan få noget ud af det, med kanalture, shopping, legepladser, kunst, arkitektur og ...

   Slet
 13. Jeg er i Holland minimum 1 gange om året, og har været i Amsterdam et utal af gange! Det er en helt fantastisk by, som er så hyggelig! Alting ligger i gå afstand, og der er masser af mulighed for shopping hvis man er til det ;)
  Rigtigt god tur! I har virkelig noget at se frem til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, gåafstanden tiltaler os også meget, det bliver jo med klapvogn und alles.

   Slet
 14. Århhh det gad jeg godt!! Vi var i holland, bl.a Amsterdam, da liva var et halvt år, og det var en super oplevelse! Er sikker på I får en skøn tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Vildt at I har været af sted med en lille baby, så modig er jeg ikke - det er vores første tur udenlands med pigerne...

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.