tirsdag den 11. december 2012

Forberedelser (ikke jul)

Vi skal fejre Bonus' fødselsdag kort efter jul, og hele pigeflokken fra 1.a. kommer på besøg (!!!). Det er første gange jeg skal stå for en pigefødselsdag, så jeg er i fuld gang med forberedelserne (ihvertfald på idéplanet). Jeg vil gerne lave noget farverigt - ikke for prinsesseagtigt - med confetti, flag, pom pom'er og guirlander. Jeg har en masse ideer, og godt hjulpet på vej af pinterest, er det pt. begrænsningens kunst der er sværest at beherske :)
 

Billederne er venligst lånt fra pinterest, og kan findes på mit board, hvor der linkes til ophavsmanden/kvinden. Du er meget velkommen til at følge mig og få mere inspiration.

10 kommentarer:

 1. Skønt med (ikke jul)-indlægget og skønt med confetti - det skal nok blive en skøn fest. Det med at begrænse sig, det har jeg opgivet. Jeg er gået all-inn på Pinterest og har besluttet, at det er stedet, hvor jeg ikke på nogen måde behøver at begrænse mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - elsker også bare pinterest, hvem der dog bare havde fået den idé :)

   Slet
 2. Super skønne billeder Anita! Jeg har endnu ikke fundet vejen til Pinterest, men det står højt på min liste. Ved du om man skal have eget 'board' derinde eller kan man besøge og få inspiration frit?
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh Louuise, det må du - du bliver helt overvældet af inspiration :)
   Jeg prøver lige at sende dig en invitation pr mail - men ellers tror jeg bare du kan følge mit link, og browse derudaf...
   Kh Anita

   Slet
  2. GISP... Både fordi det er HELT nyt og stort, og GISP fordi der bare er SÅ mange lækre ting derinde!!! TAK! Ved slet ikke, hvad jeg skal gøre eller hvordan man gør, men det er vel på samme måde som med bloggen, man må prøve sig lidt frem:0) Kh. Louise

   Slet
  3. Du spørger bare... og ja det er fagre nye verden:)

   Slet
 3. Så kan det være jeg alligevel skulle få kigget på det Pinterest.. - fint inspiration og det skal nok blive en fantastisk fest - glæder mig til at se hvad du finder på ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig anbefales, tror også det er noget for dig :)

   Slet
 4. Åh det lyder hyggeligt! Kan ikke forestille mig, at det blir andet end festligt og smukt på en gang, så jo dine fatsalavnskostumer, som mildestes talt fantastiske!!! Glæder mig til at se, hvad du finder på. Nu tilmelder jeg mig altså på email, så skal jeg ikke gå og huske på, at jeg lige skal svinge forbi :-)

  SvarSlet
 5. NEEEEj du er da kommet på BL, sejt, så klikker jeg DER!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.