tirsdag den 25. december 2012

Dagen derpå

slappede vi af og hyggede os; bare mig, Godten og ham den søde....
 
Jeg nåede desværre ikke at ønske jer en glædelig jul, men vi startede juledagene med at Karla kastede op over sin mor i undertøjsafdelingen i Magasin!! (og hvor stod dét så lige på min forkromede do-do-liste) hvorefter vi andre fulgte efter og først nu er ved at komme os... 

Vi havde en dejlig jul - trods alt - og nåede heldigvis at holde julebrunch den 23. for Bonus - det gør vi hvert andet år når hun skal være hos sin mor juleaften. Det er sådan en dejlig tradition, hvor vi og alle bedsteforældre på vores side giver hende julegaver (jeg har engang læst at det med to juleaftener ikke er for børnenes skyld) - og jeg må indrømme at jeg ikke kan overkomme tanken om 2 julemiddage og 2x valsen omkring vores fine traditionelt pyntede juletræ. (2x gyngeheste er dog en tilfældighed...)

Håber I får nogle dejlige juledage med jeres kære...


11 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde! Jeg håber også, at du får nogle rigtig dejlige juledage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nanette. Bonus kan jeg jo ikke tage æren for, men de er nogle fantastiske piger begge to.

   Slet
 2. P.S Jeg har tilføjet din dejlige blog til min blogliste :-)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hyggeligt med julebrunch.. Her har jeg også et par bonus børn, så hvert andet år holder vi lille-juleaften hos mine svigerforældre. Det er dog ikke til julemiddag, men en god cylottesteg eller lign. For jeg vil altså heller ikke kunne holde til 2 dage i træk med and og flæskesteg.


  I år har vi ikke holdt lillejuleaften, for i år, var det hos os, at bonus-døtrene skulle holde jul. Og Kaja nød det max.. at hendes storesøstre var med om juletræet.

  rigtig glædelig jul til dig og dine.. glæder mig til (fortsat) at følge din blog i 2013

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja det er dejligt at se søskende glæden hos de små...

   Slet
 5. Sikke et hyggeligt billede.
  Glædelig 3. juledag (:

  - Kit

  SvarSlet
 6. Kære Anita, håber I er ved at være ovenpå igen allesammen. Vi har også været ramt af influenza herhjemme, og feberen har i disse dage ramt Jeppe... Sådan er det vist bare, når det er jul og man har små børn. Vil ønske dig og din familie et rigtig godt nytår.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 7. Tak Louise, ja vi er friske igen langt om længe. Også godt nytår til jer :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.