søndag den 2. december 2012

Hjerter, guld og glimmer


1.søndag i advent kom alligevel snigende ind på os, da jeg havde en stor aflevering i løbet af ugen samt en begyndende forkølelse, så det var i sidste øjeblik jeg fik pyntet mit yndlingsfad fra Stilleben - det bruger jeg hver jul, og altid med forskelligt pynt. I år havde jeg dog forestillet mig noget mere 'vildt' i mere moderne nuancer, men det blev alligevel klassisk med kugler og kogler - jeg syntes dog godt den kan tåle lidt guld...

Vi har altid et hjerte af en art på døren  til at byde velkommen - i år meget enkelt, men jeg syntes det passer så fint til vores (meget) gamle dør og det fine messing skilt, som er min allerførste gave fra ham den søde :)

Det var meningen at Karla og jeg skulle lave julekort - havde set disse fine toilet-rulle-hjerter i det sidste nummer af det nye online magasin Keiki. Men jeg tror at mine ambitioner på hendes vegne var lidt for store, for dét ville damen ikke! Så forsøget i baggrunden er mit, og 'Fornemmelser af Guld' i forgrunden er Karla der giver den gas - alt imens jeg frygtede for vores Hay bord.

God 1.søndag i Advent til alle jer :)

18 kommentarer:

 1. Sødt hjerte på jeres dør- og en fin tanke og tradition , den kunne jeg godt tage til mig, for vores dør er stor og tung <3 og hyggeligt at give den gas med guld, det lyder skønt også selvom resultatet ikke blev som forventet!;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille - glæder mig til at se om du får lavet et hjerte til din dør...

   Slet
 2. Sikke et fint fad med lys, kugler og kogler. Kender godt det med alle forestillingerne omkring, man gerne vil have, at det skal se ud.. men jeg kan nu altså også godt lide når juleoppyntningen "bare" er traditionel - rød og rustik. Det ser simpelthen så hyggeligt ud (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik også op for mig at jeg nok 'bare' er traditionel :)

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige julebilleder(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde valgfrit makeup for 300kr(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/12/give-away-nr-20.html

  SvarSlet
 4. Hvor ser det både fint og hyggeligt ud. Du er virkelig god til at tage smukke og stemningsfulde fotos! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg øver mig også med mit nye kamera. 'Ser' også andre motiver og vinkler efter jeg har oprettet bloggen.

   Slet
 5. Så smuk stemning og dejlige billeder! Det er også en svær måned at sidde stille i :-) men nogle rigtig dejlige hjerte du fik lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak endnu engang Mette - ja der er for alvor gang i krudtuglen for tiden...

   Slet
 6. Det er så hyggeligt ud Anita.. du kan godt med det kamera.. hvilket et er det? Måske det står der? Nej det gjorde det ikke.. ? Hvilket et har du? Knus C

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, sikke en komplimenet Christina :) Jeg er jo stadig nybegynder... Det er et Nikon D5100 - med et 18-105mm objektiv - ikke at jeg har forstand på det, men det kan vist mange ting.

   Slet
 7. Det ser så hyggeligt ud! Jeg skal lave noget til vores hoveddør, og valget står mellem en krans eller hjerter af tranebær. Tror lige du har hjulpet mig på vej med at tage et valg, hvor er det fint dit hjerte:0)
  Kh. Louise
  (Har sendt min første give away afsted, kig forbi hvis du har lyst;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise, glæder mig til at se dit tranebær hjerte :)

   Slet
 8. det er vist altid en god ide med en dug under maling selvom det er guld;0))

  SvarSlet
 9. Hejsa Anita!
  Jeg ville meget gerne melde mig som fast læser, men jeg kan simpelthen ikke finde feltet, hvor jeg skal gøre det ;) PINLIGT!
  Hjææææælp!
  kh
  Kristne

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at du vil følge min blog, Kristine :)
   Hvis du klikker på feltet under FASTE LÆSERE skulle du gerne kunne tilmelde dig - og det er slet ikke pinligt, der er meget jeg endnu ikke har styr på i bloggens design og i dette univers generelt.
   Velkommen til :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.