tirsdag den 11. juni 2013

japansk vs engelsk


Jeg har efterhånden et ret fint forhold til pakkeposten på mit arbejde, og idag fik han næsten en krammer. Han havde nemlig denne her med :) Så var det lige at jeg mistede interessen for tidsplaner, kvalitetssikring og byggepladsplaner for en stund, for prøv lige at se her - og så på engelsk!!! Ja, det er jo ikke fordi jeg som sådan har noget imod japansk - tværdigmod, som alle andre er jeg pænt tosset med mønstrene - men sproget eller tegnene er som en by i Rusland, for ligesom at blive i den geografiske boldgade. 

Bogen er simpelthen så fin; især illustrationerne og vejledningerne er fint tegnet med angivelse af både inches - og cm!! Arhmen altså, kan jo næsten ikke få armene ned... Så nu kan det godt blive weekend, og hvis den ikke står på fuld sol, skal I ikke høre brok herfra ;)

17 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Jeg ønsker næsten at jeg havde en lille pige at sy til. Det bliver spændende at se hvad du får tryllet frem.
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kan næsten heller ikke vente med at komme i gang. Måske du kan glæde en lille pige i jeres omgangskreds eller i familien...

   Slet
 2. Ih, se dét er da nemt! Krave-kjolen (eller hvad man skal kalde den) er virkelig fin. Er der andre gode mønstre i foruden den du har vist?

  Hvor har du købt den? Var det også på etsy? Med sådan en bog i hånden og hylden fyldt af stof, så er vejret i weekenden da temmelig underordnet. ;)

  PS: Jeg ville også have givet min pakkepost en krammer, hvis det var sådan noget her han kom med. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lovet Frederikke at sy den med kraven(flæsen) og der er en mange fine - kan jo lige tage et par billeder og tage bogen under armen engang i løbet af sommeren...

   Jeg søgte og søgte på det store internet (orkede nemlig ikke at slås med det japanske via Etsy) så var omkring en masse amerikanske blogs, der havde lavet alt forarbejdet :) Og så fandt jeg den sjovt nok på saxo.com - af alle steder :)

   Slet
 3. Altid skønne mønstre i de bøger, må også snart investere i min egen. Savner dem efter at have benyttet dem hos Marapytta, da jeg syede der. Hvor har du købt den henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde da stadig sy hos Line, kunne være så hyggeligt :)
   Jeg fandt den på saxo.com, men syntes det var svært at finde ud af hvilke modeller der er i de forskellige bøger.

   Slet
 4. Ohh... så fine bøger! Hvorfra? Har luret på de japanske, men orker næste ikke told, moms, importgebyr, pyhhh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg orkede heller ikke alt det besværlige, men det kan jo være det kommer... Denne her er i hvert fald en start; nemt, til billige penge og så fra Danmark ;)

   Slet
  2. Det er sgu smart;) Jeg fant den fra UK, så det er også ok.

   Slet
 5. Ej hvor ser den fin ud, hvor har du mon shoppet henne?
  Glæder mig til at se dine kreationer :)
  God dag.
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver spændende at komme i gang, og det ser nemt og overskueligt ud.
   Se svar ovenover vedr. køb :)

   Slet
 6. Ej, men altså... Jeg har lige købt en bog fordi jeg gerne ville have flæsekjolen ... Min bog er lige ankommet i dag! Dog er udgaven en anden og bogen er på japansk .... ;) Men samme flæsekjole. Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg søgte specifikt på engelske udgaver, det er måske derfor... Men så vil jeg da glæde mig til at se dine kreationer :) Kh Anita

   Slet
 7. I like! Giver du ikke lige et link? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Bare søg på Gils Style Book - så kommer den frem som en af de første.

   Slet
 8. Heldige dig.... Stemmer også for et link, inden google bryder sammen i min paniske søgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var præcist sådan jeg havde det, men saxo.com så skulle den være der.
   God fornøjelse :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.