fredag den 6. september 2013

Nu med label


I går modtog jeg de længe ventede labels. Jeg har været omkring mange omskrivninger af navnet, men endte med I T A S - kort og godt. Jeg kan godt lide den enkle skrifttype og måtte helt til Sverige for at finde noget jeg kunne lide, men jeg syntes også de var værd at vente på.

På trods af en sensommerforkølelse fik jeg færdiggjort et par bukser til Karla - med lommer og fast linning, og i det fineste Libertyprint. De passer fint til de brændte rødlige nuancer der er fremme for tiden, og jeg er allerede ved at sammensætte en lille efterårs/vintergarderobe til hustandens hurtigtvoksende krudtugle, men mere om det en anden dag...

Up-date: Mærkerne er fra www.minanamnband.se

31 kommentarer:

 1. De er et super fint og enkelt design af labels :-)
  Hvor har du bestilt dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, de er fra http://www.minanamnband.se :)

   Slet
 2. Hvor er de mærker stilede - klassiske og uden dikkedarer. Der kan jeg godt lide :-) og endnu engang en liberty kreation. Hvor er de fine. Hvor køber du dit liberty stof?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line - ja, det er også lige mig! Dette fandt jeg vist på Ebay, men ellers handler jeg hos Super Carla, som både har webshop og butik (i Købenahvn) og Shaukat.

   Slet
 3. Ej de er fine dine labels - er vild med det enkle udtryk og sikke nogle lækre blomsterbukser!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :) Det var også det enkle udtryk jeg gik efter - syntes blomsterstoffet er så fint til bukser...

   Slet
 4. Shit det er nogle lækre mærker! Og enkle og elegante.... Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor du har købt dem! Jeg kunne også godt bruge sådan nogle mærker til at sy i sidesømmen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Camilla, det var netop de to ord jeg prøvede at få frem i designet, så man må sige at det er lykkes :) Se mit svar øverst - glæder mig til at se hvad du får designet...

   Slet
 5. Hvor er de fine. Hihi jeg kan ikke lade at trække på smilebåndet. Det må ligge til jer arkitekter at stræbe efter perfektion. Det minder mig om min arkitektmand, som sjældent går på kompromis og som har alle mulige krav til selv den mindste ting. Det er godt for det bliver det altid bedre af, og så man bliver bare mere tilfreds. Selvom det ofte irriterer mig, og selvom han pakker det ind, er han sjældent tilfreds med mine "hey den køber jeg lige"-objekter og møbler ;)). Han har som regel carte blanche til det hele, for jeg ved han har bedre smag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja der ramte du vist spot on ;) Min ikke-arkitektmand kan også godt blive lidt træt nogle gange af alt designer'iet og at alt skal overvejes for og imod flere gange for at opnå det bedste resultat... (Mener også at kunne huske at jeres hjem er ret lækkert...)

   Slet
 6. Skønne mærker - hvor er de fra?

  Jeg leder efter noget andet, end dem fra Scannex ;o)

  I øvrigt, rigtig lækre bukser - jeg er vild med LIBERTY, har bare aldrig selv fået købt noget.

  Mange hilsner Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betina - se svar øverst. Jeg syntes ikke lige at Scannex/Ikast Etiket sagde mig noget...savnede nogle flere designmuligheder og anderledes skrifttyper, og det syntes jeg der var hos det svenske firma.

   Åh du skulle prøve at sy i Liberty, det er SÅ lækkert, og så er der mange fine mønstre - nogle mere blomstrede end andre...

   Slet
 7. Men det forpligter jo søde Anita!!! For hvorfor putte labels i, hvis de ikke skal sælges? Skal du starte en lille biks?

  Og husk, nu kender du jo en mindre Karla, der kan overtage noget af Store Karlas aflagte Liberty...;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, indtil videre er det vist til husbehov - og så kunne pigerne ikke finde ud af hvad der var for og bag, så der er også noget praktisk i det ;)

   Skal nok tænke på mini-Karla, men lad os da lige finde tid til en sy/kreadag, stiller gerne stue tilrådighed :)

   Slet
 8. Rigtig fint og enkelt, lige som jeg godt kan lide det :)

  SvarSlet
 9. Er total vild med dine labels!! Rigtig fin enkelhed som for mig signalerer "delikat og kvalitet" - og dét synes jeg -blandt andet - passer ret godt til dine kreationer Anita!! super fedt...

  ps: tusind tak for din søde kommentar om mine fjer tryk; du kan både-og bestille. Forstået på den måde at jeg rigtig gerne vil prøve at trykke i de farver og i den størrelse papir du kunne tænke dig, og så kan du se om der er noget du kan lide. Der er HELT UMULIGT at forudsige, hvad der kommer ud i den anden ende. Det er jo også noget af det jeg er vild med; at det virkelig bliver one of a kind tryk :-) :-) Du kan skrive til jamvestergaardlarsen(a)gmail.com. (a)=@ :-) Go søndag Anita!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord Anne-Mette, det gjorde mig virkelig glad. Tænk at det er hvad mine kreationer signalerer - er slet ikke vant til sådanne roser :) TAK.

   Jeg skriver dig lige en mail vedr. tryk :)

   Slet
 10. Ihh, hvor fint og enkelt. Lækre bukser også. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine :) Karla har allerede godtaget bukserne - og nu kan hun finde ud af hvad der er for og bag...

   Slet
 11. Wauw, så flotte og enkle mærker. Kan godt forstå du er glad for dem. Bukserne er også super skønne, men hvad bliver ikke det i det stof? :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Lena - du har ret, det er stoffet der gør det, men er altså også ret tosset med Liberty for tiden (så længe pigerne gider gå i det...)

   Slet
 12. De er altså blevet gode! Mine første mærker (ikke dem jeg har nu) var faktisk også fra minanavnband.se Kvaliteten er virkelig god, men lidt til den kraftige side. Valgte du med eller uden lim bagpå?

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte helt at kommentere på bukserne. De er altså blevet pæne. Jeg glæder mig til at se resten af vintergarderoben. :)

   Slet
  2. Jeg har ikke lim bagpå - vidste faktisk ikke jeg havde den mulighed...men jeg kunne forstå at de så ville blive stive... Glæder mig til at sy dem på de små dukkebørn jeg fik med posten :)

   Stoffet har ligget (for) længe og ventet, og jeg syntes det passer så fint til bukser - og til farverne der er fremme her i efteråret.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.