fredag den 24. maj 2013

Haveliv
Jeg er vild med vores have, som mest af alt består af gamle frugttræer, en masse skvalderkål og en kæmpe blodbøg - og jeg mener kæmpe. Den er vejens stolthed, og så udgør den et fantastisk gyngestativ - I aner ikke hvor stor et sving, man kan få med et reb i 7 meters højde... Selv de voksne er godt tossede med den :)

Sidste weekend stod i havens tegn; der blev sået nyt græs, bekæmpet skvalderkål, anlagt bede, hvilket inkluderede en tur på planteskolen - hvorfor er det liige at man ikke kan gå ind sådan et sted uden det bliver min. 500kr..???  Sidste år købste jeg faktisk planter over nettet, det er faktisk billigere - men elsker bare at gå rundt mellen rækkerne på planteskolen og blive inspireret...

4 kommentarer:

 1. Anita, din have lyder lidt som min drømmehave! Gamle frugtræer og et kæmpe træ! Elsker villakvarterer, hvor der får lov til at stå en ordentlig kleppert af et træ. Det bliver så kønsløst at lægge det hele fladt ned(og endnu værre, hvis husene også kun er flade).

  Nå, men jeg kan også gå helt amok hos en planteskole. Jeg vil have alt, og jeg er ikke altid lige god til det med planter. Vi har en mindre have med et langt bed, og det er desværre fyldt med skvalderkål, æv. Dem vi købte huset af i sin tid, var rigtige havenørder, så der var virkelig anlagt en meget fin have, vi kan bare ikke holde den ligeså strømlinet Jeg er nok bare mere fan af den lidt vilde slags;)

  Har du forresten en mail? Har lige et par spørgsmål;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også mest til til det vilde look - du skal da bare komme forbi en dag :)

   Du kan finde min mail ved at klikke på navnet i øverste højre hjørne ved siden af billedet med Karla og jeg :)

   Slet
 2. Åhh det lyder da vidunderligt!!! Fantastisk. Glæder mig så meget til en have engang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok komme - hvornår er I i øvrigt tilbage i DK, så vi kan planlægge en krea/hyggedag i min eller Pernilles have? (Det er i øvrigt Pernille og Co der skal med os til Amstrdam...)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.