lørdag den 22. juni 2013

Poppy Rose

Jeg blev lokket af Kiras indlæg om Poppy Roses lagersalg, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Det blev holdt i en skøn have i Hellerup, og det var ikke så kaotisk som så mange andre lagersalg, og så var personalet virkelig hjælpsomme - endnu et plus i min lagersalgsbog. Jeg mødtes med søde Maria, som købte lækkerier til sin lille Karla, og selv shoppede jeg blandt andet disse lækre cardigans og fine kjoler/nederdele i det skønneste Liberty print. Både 'Sunbeam' og 'Matilda Tulip' er fra spring 2013 kollektionen og nogle af mine (mange) Liberty favoritter. Det er dog ikke kun egen høst, da jeg agerede som personal shopper for Maiken, så noget af overstående skal til Ålborg til Maikens søde piger.

12 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud! Nederdelen på billede nr. 2 måtte gerne havne herhjemme i lille V's garderobe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også så fin :) Er vild med stoffet!

   Slet
 2. Ih hvor fint. I har da bare de gode lagersalg altså😄😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle fordele er der, men ih hvor jeg misunder jer Hay lagersalget... Bare sig til en anden gang, så hjælper jeg gerne :)

   Slet
 3. Rigtig skønne sager du fik fat i! Utroligt at vi ikke så hinanden derude??! Jeg var der fra 15-17 og det var samtidigt med MAria ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tog derud igen om lørdagen Kira, sammen med Anita:) That's why! Havde også lovet Camilla at finde noget til hende nemlig.

   Slet
  2. Haha jeg var der sørme også igen lørdag ;-) fyldte en hel papkasse! Fandt de fineste sager lørdag, selvom kl. var tæt på luk!! jubiii

   Slet
  3. Jeg kunne ikke fredag, havde en opstrammende aftale med Firness World ;)
   Men vi var der lørdag da de åbnede - lyder som du har shoppet amok. Jeg prøvede virkelig at holde lidt igen, selvom det var svært :)

   Slet
 4. Åhh hvor nogle smukke sager!
  Det havde også fristet mig, hvis det havde foregået i min landsdel :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke også din landsdel byder på lækre lagersalg - nu ved jeg jo ikke hvor i verden du er, men jeg syntes efterhånden også at Jylland er ved at være godt med...

   Slet
 5. Det er altså også smukke sager og så i yndlingsprints. Jeg er taknemmelig for at have sådan en sød personlig shopper. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skulle det være en anden gang :) De bliver så fine dine piger...

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.