onsdag den 2. oktober 2013

Karlas Colette kjole


Til fredagsfix for et par uger siden syede jeg denne Colette kjole. Selvfølgelig i Liberty - surprise!! Som Line skriver er den gået lidt i glemmebogen, men jeg syntes den er så fin og enkel med bærestykke og lange ærmer. Karla bruger sin med en lækker cardigan med fine stjerneknapper fra Norlie (fra sidste års kollektion), som passer helt perfekt til de aqua / rosa nuancer i Emilias Flowers

Kjolen vil også være fin med denne blå cardigan og matchende strømpebukser, så får den pludselig et helt andet look, og vups - så er det et helt andet sæt. Lækkert at kunne mixe og matche med sine egne kreationer :)

21 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin i det lækre Liberty print og du har ret, hvor kan den bare mixes med mange farver tilbehør og så ændre look. Du ved vel at Bettyp begynder at forhandle Liberty.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg syntes faktisk også at kjole og print passer så fint sammen :) Må da bestemt tjekke BettyP shop ud...selvom det nok bliver farligt :)

   Slet
 2. Hvor er den sød. Det stof er da noget af det fineste! Jeg må altså i gang med at sy kjoler igen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne heller ikke stå for netop det stof - i gang med dig og kjolerne :) Vil glæde mig til at se din produktion...

   Slet
 3. Hvor er det bare en fin kjole, både modellen og stoffet. Det er da godt nok lidt synd at den er gået i glemmebogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - ja det bliver nok heller ikke sidste gang jeg syer netop denne, måske med korte ærmer til foråret...

   Slet
 4. Næh, hvor er den pæn. Og sikke et godt stofvalg. Jeg synes den korale er helt perfekt til, da den fremhæver farven i kjolen, men jeg kan godt se looket vil være helt anderledes med blå, sand eller grå.

  Cardien kiggede jeg på SÅ mange gange, da den passer perfekt til pigernes tøj (og især Xanthe Sunbeam printet), men jeg fik aldrig taget mig sammen til at købe den. Dét kan jeg godt ærgre mig over nu. :)

  Skulle du ikke sy jakken på dit fredagsfix?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg blev også helt glad da jeg opdagede at jeg havde en glemt skat liggende i skabet som passede til det fine stof. Er virkelig også glad for købet - fandt den oven i købet også på udsalg, så det er jo dobbelt så godt :) Syntes også deres modeller denne sæson er rigtig fine.

   Slet
 5. Kjolen er super fin, og det er stoffet godt nok også. Jeg har en pige her hjemme som vist ville ønske jeg fik syet flere kjoler til hende. Og når jeg ser din fine kjole savner jeg da også symaskinen lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må i gang med at producere nogle kjoler til Alberte - mener også du syede nogle fine sommernederdele, de må kunne gentages i en vinterversion :)

   Slet
 6. Svar
  1. Mange tak Cecilie :) Du er jo min helt og inspiration mht at sy kjoler til vokse, så måske jeg snart skulle vove forsøget til mig selv...

   Slet
 7. Den er vildt lækker :-) Det er fedt som man kan ændre udtrykket med farver og tilbehør.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, ja det er det fede med mønstre syntes jeg, at nogle farver fremhæves alt efter hvad man sætter til :)

   Slet
 8. Hvor er den fin - og den cardigan er SÅ pæn dertil! Og mmmmm, liberty, kan købe mig fattig i det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine - ja, er helt godt tilfreds med både køb af cardi og stof :)

   Slet
 9. Hvor er den bare smuk! Det må være skønt at en lille dame og kunne vælge mellem den ene efter den anden fantastiske prinsessedrøm også endda syet af hendes mor. Uh utroligt søde knap stjerner også. Håber I får en rigtig dejlig weeekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, jeg har også bare lyst til at sy den ene efter den anden med alt det fine stof der er derude... Og jeg syntes det er så fint med en lille cardigan til :) God weekend til dig også.

   Slet
 10. Hvor er den bare fin, Anita!
  Mon du har tilmeldt dig fredagsfix i december? Jeg har :-)
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke. Ih ja overvejer det kraftigt, og du har da lille fristet...kunne være så hyggeligt :) Vil gerne sy en vingevest til Karla. God weekend til dig også :)

   Slet
 11. Hvor er den FIN...ikke til at se at du er "ny-syer"; det er simpelthen så færdig-gjort det du laver!!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.