tirsdag den 11. februar 2014

Black Swan - endnu en succes

Bemærk lige trenden med t-shirten delvis nede i jeans'ene - en lækker detalje

Jeg diskede vanen tro op med lækkerier og hjemmebag; blandt andet palæo brød - og både brownies OG blondies.

 Heidi faldt (blandt andet) for de løse Dahlia pants og den lækre Delucca knit top

 Katja i de coatede Daniella hw slim zip jeans og den fede fashionista Dublin tee 

Som jeg skrev tilbage i efteråret, var det bestemt ikke sidste gang jeg afholdte et Black Swan event - og ganske rigtigt; i søndags gentog jeg succesen med et home party, der bestemt nåede samme højder. Jeg havde inviteret nogle skønne veninder til fødselsdagsbrunch, hvor jeg vanen tro diskede op med lækkerier - og i samme anledning fik vi besøg af søde Amira fra Black Swan, som præsenterede forårs/sommer kollektionen.

Black Swan er et forholdsvis nyt mærke, og dette er kun deres fjerde kollektion. Men hvilken kollektion! De imponerer endnu engang; med de lækre snit, fede detaljer, smarte prints - sidste sæson var det leo og denne sæson zebra - og ikke mindst den spændende kombination af forskellige materialer. Den sorte farve var selvfølgelig gennemgående, for som pigerne bag Black Swan rigtignok har gennemskuet; det er jo det vi vil ha'! Den var tilsat grå og krydret med en dyb blå farve og en fræk mint. Virkelig flot og gennemført til mindste detalje.

Fra Amiras side bød  præsentationen - eller showet - på en professionel fremvisning og sammensætning af de forskellige styles på en inspirerende og overbevisende måde. Ingen tvivl om at hun sælger rø... ud af bukserne, men vigtigst af alt; hun vejledte og kom med gode råd og forslag - ikke mindst til os, der ikke lige har samme taljemål og lange stænger. Faktisk var det skønt at se en veninde, der næsten altid går med bukser i den lækre Denver jersey skirt, og en anden veninde hoppe i et par Action leggings, der gjorde underværker for hendes figur. Og undertegnede; ja jeg glæder mig til at hente min pakke på nærmeste GLS afhentningssted, glædes over min Dante tunic og Destiny knit cardigan. 

Det er nemlig både sjovt og nemt med Black Swan; du booker en konsulent (ja de findes over hele landet), alternativt kan du bestille direkte over nettet, og så kan du hente din pakke et par dage senere... Smart ikke?! 

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare super lækkert ud. Jeg får helt lyst til sådan et home party :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da bare gøre Simone :-) Jeg kommer gerne ud og præsenterer.

   Skønt indlæg Anita. Du fangede stemningen og fåååårk nogle smækre veninder du lige har der! KRAM

   Slet
  2. Det skal du forkæle dig selv med, Simone - det er virkelig hyggeligt OG sjovt :)
   Næste gang skal du da også med her... Det skriver jeg mig lige bag øret :)

   Slet
  3. Det vil jeg super gerne med til :) Det må du MEGET gerne skrive til mig om. Jeg tror ikke helt jeg har nok veninder til at samle sammen til et helt arrangement desværre. Så jeg vil rigtig gerne med hvis du holder et igen Anita :)

   Slet
  4. Det kan du tro Simone, det kunne være SÅ hyggeligt :) Jeg skal nok huske dig, og du tager selvfølgelig bare et par veninder med :)

   Slet
 2. Jeg ville nu ellers gerne have været der til fejring, kagehygge og shopping. Godt vi snart tager revanche. :)

  PS: Alle hjørner i stuen ser pæne ud. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne dælme også have været hyggeligt hvis du havde været der Maiken. NÆSTE gang. Anita får en af de første datoer til næste sæson, så kan du planlægge en Købehavner tur :-)

   Slet
  2. Ih ja, det kunne ha' været SÅ hyggeligt - men du må med næste gang :)

   Du er sjau ;) Hurra for billedbeskæring af hjørner og andet 'dims'... :)

   Slet
 3. Fede billeder Anita! Rigtig godt arrangement - jeg har tre veninder, der helt vildt gerne vil med næst gang:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert, du ser altså også bare smoking hot ud!
   - Jeg har faktisk et nyt arrangement på trapperne, hvis de har lyst. Det er mandag den 10.3 - og du er selvfølgelig velkommen igen :) Om ikke andet så for det gode selskabs skyld :)

   Slet
 4. Forresten har de der bukser nærmest været i konstant rotation, siden de ankom med GLS!

  SvarSlet
 5. Mums den Leo jakke der... Har lige fundet Amira på Ig og Fb så jeg kan komme til åbent hus næste gang hun har det :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad med at komme her forbi på mandag? Jeg holder et kombineret Black Swan / Norlie event. Du kan også tage en veninde med :)

   Slet
 6. Hvor er det sødt af dig :0) Jeg hører lige min mor om hun kan passe børn, min mand er nemlig ikke hjemme om mandagen, nå ja og heller ikke tirsdag og torsdag ;0) hvor er det ca du bor ? Du kan evt sende mig en SMS på 22959489

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.