søndag den 31. marts 2013

I dag...

...har vi afleveret Storesøster i sommerhus hos hendes mor, bonusfar og to små søskende - jævnaldrende 'bonussøskende' til Karla - så der blev hygget i stor stil med at finde påskeæg, tur til stranden og de lækreste kanelsnegle. Tror det er ret unikt at det fungerer så godt de voksne i mellem - men det smitter af på børnene, som glæder sig til at ses, og de har blandt andet passet Karla, mens vi tog en tiltrængt kærestetur i biografen.

fredag den 29. marts 2013

HangAround




Egentlig har jeg ikke ret meget påskepynt, men sidste år købte jeg disse fine ophæng i plexiglas, og jeg har virkelig glædet mig til at få dem op igen i år. Jeg syntes det er noget af det fineste pynt; lysets spil og de smukke farver - enkelt og lige mig. De hedder HangArounds og er købt i denne Etsy shop. Der er mange forskellige, og jeg kan virkelig anbefale at tage en smut forbi, men pas på - det er svært at vælge... Karla hjalp med at hænge dem på grene fra et havnes pæretræer, og nu pynter de både i stuen og på værelset.
Jeg skal lige for god ordens skyld nævne at dette ikke er et sponsoreret indlæg.

søndag den 24. marts 2013

Botanica Mini

Kähler har gjort det igen. Skabt en klassiker - i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg er faldet pladask for Botanica Mini; de afdæmpede matchende farver, den smukke overflade og de bløde skulpturelle former - whats not to like?!

Vaserne er en miniatureudgave af Botanica, som blev lanceret i efteråret, og de forskellige former og størrelser inspirerer til leg med blomster, grene og opstillinger. Jeg kunne i hvert fald ikke lade være være med at lege med opstillinger og placeringer. Vaserne fungerer smukt sammen som en helhed, men står også flot enkeltvis eller i par af to eller tre  - og endelig kan de styles på utallige måder alt efter personlighed og stil, og hvad haven eller blomsterhandleren kan tilbyde. Glæder mig allerede til at pynte med havens forårsblomster...
Jeg er ret vild med den særlige detalje med Kählers logo, som er præget ind i vasen i stedet for de små (irriterende) klistermærker vi alle kender (og som nogle glemmer at pille af). En anden praktisk detalje er rillerne i bunden af vaserne, hvilket gør det lettere at arrangere blomster og grene. Det var en stor hjælp, da ranunklerne - som i øvrigt er en af mine yndlings blomster - ikke helt ville som jeg... Læs i øvrigt dette interview med designerdouen bag Botanica-serien, som også er skaberne bag Kählers succes 'Urbania' - også er en af mine personlige favoritter.

Hvis du også er faldet for Mini Botanica, så følg med her på bloggen i løbet af Påsken, da jeg i samarbejde med Kähler vil udlodde en give away - så kan det være at du også får mulighed for at pynte dit hjem med disse smukke vaser. 

Dette er et sponsoreret indlæg, men meninger, holdninger og fotos er mine egne. 

onsdag den 20. marts 2013

Blog Love

Da jeg startede med at blogge for godt 5 måneder siden, havde jeg ikke forestillet mig at det ville være berigende på så mange måder og bringe så megen glæde med sig. Jeg har (gen)opdaget en spirende kreativitet og en fornyet sy- og skabertrang - og dét takket være jer :) Igennem bloggeriet har jeg fået en forstærket tro på at det jeg laver er godt nok,  og at der er mere hvor det kommer fra, som bare bobler og venter på at komme ud...  

Jeg har 'mødt' så mange søde og betænksomme mennesker, som vil dele, hjælpe og give :) For eksempel har Maiken fra Kreakuller & Krudtuglen syet dette flotte pusleunderlag på bestilling til Karlas fødselsdag. Det er et kæmpe hit, og Karla elsker at pusle om sine dukker - endnu engang tusind tak Maiken :)  Maiken har faktisk hjulpet mig i gang med at blogge, og denne flotte flagranke stammer også fra hendes kyndige og stilsikre sy-hånd.
 
Taleboblen kom med posten for noget tid siden. Jeg havde bemærket en tilsvarende hos Anne-Mette som har denne kreative og inspirerende blog, og Anne-Mette sendte mig denne wallsticker - "bare fordi"... Jeg blev simpelthen så glad, men har endnu ikke fundet det perfekte sted at hænge den op, da vi er i gang med en gennemgribende make over af vores entre/gang.
 
- og det er lige præcist dét, der er så fantastik ved at blogge. Tusind tak til jer alle - for at følge med og for jeres søde kommentarer, mails og hilsner. I er med til at berige og inspirere min hverdag.

Jeg håber også du har lyst til at følge med på Bloglovin - bare klik på linket eller på ikonet til højre.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4304227/?claim=dr8ctvmms4f">Follow my blog with Bloglovin</a>

mandag den 18. marts 2013

Weekend


Dette var en afslappende en af slagsen; den stod på familie/hjemlig hygge med god mad, leg og krea-aktiviteter. Pernilles nuggets startede som en del af mit En-Ny-Om-Ugen projekt, men nu er de efterhånden blevet en klassiker herhjemme. Bonus og jeg fik lavet lidt påskepynt (inspiration fundet lige her) mens Karla sov eftermiddagslur - og så fik pigerne igen testet sofabordets holdbarhed på bedste Gangnam Style vis. Jeg bliver så glad og rørt når jeg ser dem sammen, på trods af aldersforskel og deleordning (Bonus er hos os 7/7) har de et fantastisk og tæt søskende forhold. 

torsdag den 14. marts 2013

Pin(k)spiration


 
Billederne er fundet på min pinterest side, hvor der linkes til dets oprindelsessted.
 
Vi er netop gået i gang med at istandsætte Bonus' legeværelse - et projekt der griber om sig... Når væggene er malet og gulvet er lagt, så begynder alt det sjove :) Bonus har valgt lyserødt tema, men mon ikke det bliver krydret med lidt pink, gult og evt. lilla. Jeg har allerede mange idéer, og godt hjulpet på vej af pinterest, Ikea og Denises lækre shop  - kan det kun blive lækkert. Glæder mig til at vise jer det færdige resultat.

tirsdag den 12. marts 2013

10 / 52

A portrait of my children once a week, every week, in 2013.
 
Karla: iført fars skihjelm, arvejakke fra storesøster og min gamle lege-skoletaske, som jeg fandt under forrige uges oprydning i kælderen...

mandag den 11. marts 2013

Franske sømme og piping


Har haft den mest fantastiske weekeend hos Line på hendes workshop, og jeg er nærmest i sy-ekstase... Jeg er så stolt; har kreeret flæser 'en masse', syet franske sømme (som jeg ikke anede eksisterede), syet med overlocker og lavet min første lomme - med pipping!! Ja, har virkelig fået kickstartet min forhåbentlig laange sykarriere :) Det blev til en Camille kjole i Liberty, et par flæsebukser i den blødeste Liberty fløjl og et par små bloomers ligeledes med flæser. Karla bliver så fin i sin nye forårsgarderobe - som sikkert vokser støt i takt med at vi venter på forårets komme.

søndag den 10. marts 2013

Pizza night

Inspireret af Maria lavede vi pizza i går, og det er til dato den bedste pizza jeg har fremtryllet. Dejen er virkelig nem, og lige så sprød som sådan en skal være. Opskriften til tomatsaucen var lidt på slum, og selve fyldet er inspireret af Gorm Wisweh's bog 'Pizza', som jeg bestemt kan anbefale.

Tomatsauce:
1 ds flåede tomater
1 tsk sukker
Salt & peber
2 fed hvidløg
Laurbærblade
lidt chilli
Merian
Basilikum
En smule mynte
Simrer i 20 min. og blendes (husk at tage laurbærbladene ud)

torsdag den 7. marts 2013

Phoebe, Capel eller Poppy


Indrømmet, jeg gik lidt amok da jeg skulle købe stof til weekendens workshop hos Marapytta, men jeg kunne altså ikke vælge...  Capel, Meadow, Thorpe i de skønneste farver - det var lidt ligesom at være i (stof)himlen. Jeg troede jeg skulle hjem med en Phoebe, men jeg faldt pladask for den blågrønne Rose & Thistle, tror den vil være så fin til Karlas blå øjne, og jeg kunne altså heller ikke lade den pastelfarvede Poppy & Daisy ligge. Glæder mig helt vildt til at nørkle igennem med nål og tråd, lære nogle af Line fifs og fiduser - og ikke mindst til komme hjem med nogle überskønne Marapytta modeller.

onsdag den 6. marts 2013

9 / 52

A portrait of my children once a week, every week, in 2013.

Karla: Et glimt af Karla fra hendes fødselsdag; fræk og med et charmerende glimt i øjnene - som vi kender hende allerbedst for tiden...

mandag den 4. marts 2013

2 år

I dag er det 2 år siden vores lille fidus kom til verden, og jeg kan slet ikke forstå at hun er blevet en stor pige på 2 år. Hun udvikler sig hele tiden, og jeg bliver gang på gang forundret over hvor meget hun kan og forstår. Hun kom hjem fra vuggestuen i fredags og havde lært at sige '2 år'. Vi fejrede hende med familien i lørdags, hvor hun var i hopla og fik de fineste gaver. Her til formiddag fik vi besøg af vuggestuen og nu ligger min store lille pige og sover :)