fredag den 11. april 2014

Striber


De er over der hele for tiden, og de findes på bukser, bluser, kjoler, i boligen - ja selv på en af mine egne kreationer. Det er selvfølgelig striberne, jeg taler om. Der er smalle striber, brede striber, bolschestriber. Jeg overvejer kraftigt om ikke min egen garderobe trænger til at blive piftet op med et par striber... Jeg har surfet lidt rundt og fundet nogle af mine favoritter. 

Er du også til striber - og har jeg overset nogle must haves?

6 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER striber. Jeg fik syet en løs kjole i striber sidste år - og mon ikke der kommer mere til i år...Jeg synes toppen med de matchende bukser i din collage er ret fine. Men jeg ved ikke helt, om jeg selv kunne slippe afsted med det...:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret vildt med toppen, tror den skal på min to-buy liste... Bukserne vil du jo også sagtens selv kunne sy... :)

   Slet
  2. Ja... Det kunne godt være man skulle lave et stribet projekt :-)

   Slet
 2. Jeg er også vild med striber Anita. Og så må jeg lige høre hvilket program du bruger til at lave collager? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. - Du ser også bare godt ud i striber Signe!
   Jeg har sendt dig en mail, vi kan lige snakkes ved igen efter påsken, når jeg er helt ovenpå efter sygdom... :)

   Slet
  2. Ohh la laa nogle lækre striber du har fundet frem! Er også helt vild med striber og har udset mig en filippa K kjole med striber, som jeg ikke rigtig kan finde grunde til ikke at købe.. den flotte buksedragt, som du har fundet! Mums Tusind tak for tips og håber I har en smuk og dejlig påske, kram herfra!

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.