søndag den 27. april 2014

Velkommen indenfor


Vores entré projekt har været længe undervejs, men nu kan jeg langt om længe byde velkommen indenfor. 

Jeg har tidligere vist inspiration, og jeg har forsøgt - ud fra de økonomiske og pladsmæssige præmisser vi havde - at opfylde både funktionelle behov og æstetiske ønsker. Næste projekt bliver at få malet dørene hvide til sommer, dét vil bestemt lysne op. Overvejer om døren til den lille entré (#billede 2) skal have en farve... Arkitekten siger sort, men jeg er modtagelig for andre forslag.

Prikken over i'et er bestemt det flotte print af MyminMy - og ikke mindst den fine Normann lysestage, som jeg fik af søde Maiken her i weekenden. Printet er købt i Markant for det fine gavekort, jeg vandt hos søde Anne for et stykke tid siden...

6 kommentarer:

 1. Der er simpelthen også blevet SÅ fint i den lille gang. Mest af alt er det blevet mere end et gennemgangsrum. Og tak for en forrygende hyggelig weekend. Knus M

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde dig, har også ventet lææænge på resultatet :) Kram

   Slet
 2. Det er godt nok blevet fint, jeres entré :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Simone - ja det så jo noget anderledes ud da du var her...

   Slet
 3. Hvor er det hyggeligt at I har afsyrede døre!!!
  Det er jeg helt vild med og er lidt træt af tendensen med at ALT skal males hvidt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sjov du nævner det Libbie, jeg er nemlig ved at være en smule træt af at se på dem. De kom med huset, og de er bare mørke i vores lange smalle gang - men omvendt giver jeg dig ret i at de tilfører rummene både charme og varme :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.