onsdag den 12. februar 2014

Fødselsdagsglimt


Dejlige glimt fra min fødselsdag, som blev fejret med min dejlige familie, min gode ven og Karlas reservebedste Lis, lækker kage (som meget ulig mig ikke var hjemmebagt), hygge og fine gaver...

17 kommentarer:

 1. Det ser nu hyggeligt ud. Tillykke med fødselsdagen igen, sødeste Anita.

  Hehe, jeg tænkte netop, at det sgu da er befriende med en lækker købe-kage, hvis overskuddet er til det. Til min sidste fødselsdag var kagen udliciteret, og det var lige præcis dét, som der var overskud til den uge. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kære ven :)
   Det var nemlig lige præcis det der var overskud til, og så var de faktisk vildt lækre.

   Slet
 2. Tillykke :-) Uh, det ser nu ud til at være nogle gode kager! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Trine. Det var de, det var i hvert fald svært at vælge en favorit... :)

   Slet
 3. Ih det ser hyggeligt ud. Stort tillykke med dagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone :) Det var en dejlig hyggelig og afslappende dag - lige efter mit hoved :)

   Slet
 4. Dejlige glimt - stor tillykke :D

  - Anne

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder. Stor tillykke med dig :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dog hyggeligt ud! Meget fine billeder! Stort tillykke med hende :)

  Jeg giver Maiken helt ret, hvor er det befriende at se købe-kage (som ser vildt lækker ud!) det giver altså en helt anden ro, når man ikke skal stå og stresse over det - og det er vel vigtigste at Karla har en skøn og ustresset dag, frem for hvem der har lavet serveringerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise - det var dog min egen fødselsdag, men Karlas er lige om hjørnet. Vi gør det meget i vinter fødselsdage her i familien...

   Du (og Maiken) har bestemt ret i at det er befriende med købekage - jeg syntes faktisk det godt kan tage overhånd. Så jeg har besluttet at gøre det nemt om en uges tid til Karlas fødselsdag, jeg vil meget hellere være til stede og ikke stresse :)

   Håber i øvrigt du er glad for dine Kähler krukker?

   Slet
  2. Og jeg som troede det var Karlas ;) Stort tillykke til dig! :p Men ja, det kan alt for nemt tage overhånd. Jeg har også besluttede mig for til Lunas fødselsdag, der laver vi det vi kan i forvejen, resten bliver købt. De sidste par fødselsdage har vi haft rigtigt meget at se, til på selve dagen, mht. klargøring til gæsterne. Så vi glemmer helt at være til stede og nyde dagen. Det kunne være skønt hvis vi kunne ændre på det!

   .. Og ja, jeg er rigtigt glad for krukkerne! De står så fint og pynter. Det er sjovt hvordan de skifter udtryk alt efter hvad jeg bruger dem til. Jeg har desværre endnu ikke fået vist dem frem på bloggen (da der har været ret stille derinde, de sidste par måneder) De kom i øvrigt rigtigt hurtigt :)

   Slet
 7. Sødeste Anita....jeg er jo bare helt og aldeles bagud!!! Stort tillykke med fødselsdagen (omend forsinket :-) ) Sikke dejlige billeder... (osse fra det seneste indlæg fra turen til Jylland - sikke det så hyggeligt ud. Giver god energi til batterierne :-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kæreste Anne-Mette. Det var en skøn dag - og weekend, den kan jeg leve længe på :)

   Jeg føler sjovt nok at jeg også er bagud på blogfronten på trods af at jeg har mere tid mellem hænderne end jeg er vant til... Det må være noget med prioriteringerne - og det er trods alt det andet er vigtigst :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.