tirsdag den 10. september 2013

Amsterdam #2


Her er lidt mere billedspam fra vores dejlige ferie til Amsterdam, som foruden sightseeing også bød på afslapning, leg, zoo - for alle, inklusive Karlas altid nøgne dukke, som bærer det utroligt opfindsomme navn 'Baby'.

Udover lækker aftensmad på bådens dæk, forkælede vi også os selv med en lækker middag på Hotel de Goudfazant; en gourmetrestaurant beliggende i et gammelt industriområde nord for Amsterdam på den anden side af Ei floden. Lidt besværligt at komme til uden bil (vi havde parkeret mere prisvenligt lidt udenfor byen på langtidsparkering) og med to klapvogne - men alle pigerne klarede det så fint. Stedet var fantastisk, og maden ligeså. Vi havde bestilt bord til kl.17.30 pga børnene, og kl.20.00 var stedet  fyldt! Interiørmæssigt var det en lækkerbisken for arkitekten, og for de bilinteresserede i selskabet var der også noget at savle over. Bestemt et sted jeg kan anbefale, hvis man vil opleve mere end den turist'ede del af byen...

2 kommentarer:

  1. Hvor er det smukke stemningsfyldte billeder. Især det første af Frederikke bør næsten komme i ramme. :)

    Jeg elsker kombinationen af industrirå og pænhed, så restauranten er lige i min smag. Det er lækkert ud.

    SvarSlet
  2. Tak. Jeg har faktisk en del billeder liggende til vores familievæg - de er bare ikke kommet op endnu (får nok snart lidt mere tid...)

    Restauranten var virkelig lækker, og så var det utrolig prisvenligt, og selv børnene passede ind i den forstand at der var rum og 'plads' til dem - altså mere end fysisk plads forstået.

    SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.