torsdag den 26. september 2013

Bag facaden


En af de ting jeg elsker ved at læse blogs er at komme ind på selve personen bagved bloggen, så jeg vil gerne byde velkommen og fortælle lidt om, hvem der gemmer sig bag denne hvidpudsede facade med kvadrer og originale trævinduer. 

Der er mere end Liberty, lækkert keramik og skønne unger, for udover min status som kæreste (hmrf!), mor og bonusmor er jeg arkitekt med rødder i entreprenørbranchen - deraf de mange idéer, der gør kærestemanden helt bleg... Heldigvis ligger huset op til kreativ tankevirksomhed pga den forholdsvis trange plads (ja, det er et hus, men vi er langt fra de klassiske hundrede-og-et-eller-andet-kvadratmeter, som synes at være standarden) så jeg får tit afløb for skabertrangen - i hvert fald på tegnebordet ;) Det største projekt jeg til dato har overbevist manden om var at flytte køkkenet fra den ene ende af huset til den anden... Det blev tilgengæld også super vellykket.

Kærestemanden min sagde i sin tid at jeg skulle huske på at det (bloggeriet) var en redigeret virkelighed, ikke kun i forhold til billedredigering og lyssætning, men forstået på den måde at vi vælger - og ikke mindst fravælger - hvad vi vil dele af oplysninger om os selv. Her var lidt mere af mig - hvad gemmer sig bag din facade?

11 kommentarer:

 1. Jeg synes det både lyder til at være og ser super hyggeligt ud! Haha, de stakkels mænd, der er kærester med bloggere fuld af "gakkede ideer", som min mand vælger at kalde det (men ofte bliver glad for tiltagende, så snart de er ført ud i livet) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine. Jeg føler også med mændene men ja, som man kan se rundt omkring i blogland er det jo nogle fine resultater de hjælper os med :)

   Slet
 2. Dejligt at få et kig ind bag facaden hos jer - måske jeg også skulle vove mig ud i et sådan indlæg!
  God dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo bare et lillebitte indblik, men det kunne da være dejligt hvis du vil vove det også... Også en skøn dag til dig Line :)

   Slet
 3. Tak for kigget - de kære mænd ;o)

  Ville elske at have en baggrund som arkitekt - så jeg kunne lave tegninger der var mere professionelle. Min mand er sådan en, der skal SE tingene tegnet, på billede eller lign. før han "køber" en idé. Ikke så smart når jeg selv sagtens kan forestille mig ting ud fra beskrivelser - men er det ikke noget med at modsætninger mødes?

  Manden mener jeg "snød" ham ved ikke at være særlig åbenlys kreativ (og ustruktureret) da vi mødtes og da jeg så viste den uredigerede virkelighed var han jo "solgt" ;o).

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er SÅ irriterende når der forventes et fuldt og færdigt idéforslag før tingene overhovedet kan diskuteres. Det er absolut bekendt for mig, og bliver bare sådan en træls bremseklods. ;)

   Slet
  2. Det er både og for vores vedkommende, for jeg vender og drejer gerne enhver idé (for at opnå det bedste resultat og afprøve flere løsningsmuligheder), hvor manden egentlig bare gerne vil i gang... Så ja, modsætninger mødes - og supplerer hinanden :)

   Slet
 4. Det er altid dejligt at kigge lidt bag facaden. Min kender du jo - og jeg nyder at følge lidt med bagom murene i hverdagen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må altså snart forbi og se hvad der mere gemmer sig :)

   Slet
 5. Ej, hvor er det et FANTASTISK hus I har :-) Jeg drømte engang om en patriciervilla med franske døre, men drømmen har virkelig ændret sig. Bare et lille skønt hus med finurlige detaljer, som vi rent faktisk har råd til at bo i uden at bruge al tiden på at arbejde eller vedligeholde.

  Men lige nu bor jeg altså i en fin gammel 3-værelses herskabslejlighed på Frederiksberg. Det passer meget godt på til det liv, jeg har lige nu uden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Thea, ja det er et dejligt lille hus vi har. Men måske billedet snyder, for der er faktisk kun 80km i grundplan + fuld kælder, ingen 1.sal... Men vi er glade for det - selvom det kræver en del vedligehold :)

   Det lyder altså også ret lækkert med lejlighed midt i skønne Frederiksberg :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.