torsdag den 19. september 2013

The World of...


Tidligere i dag hentede jeg dette fine print til Karla. Det har længe stået på 'min' ønskeseddel til hende, og da jeg så at Misse Mai havde udsalg på netop denne illustration, slog jeg til med det samme.

Jeg er helt forelsket i hendes fine poetiske univers; de eventyrlige illustrationer, der består af mange små fortællinger, der tilsammen fortæller finurlige historier - uden brug af ord. "The World of..." er tegnet med inspiration hos hendes lille søn og beskriver hans verden i små eventyrlige billeder. På min egen ønskeseddel figurerer en anden illustration, hvilket jeg har skrevet om her og her

Jeg hentede illustrationen i Misse Mais' studio og udover de flotte illustrationer blev jeg betaget af det fantastiske lys, hendes inspirerende moodboard, de smukke tapeter, de lækreste små babyvanter - som i øvrigt også kan købes på hendes webshop.

Hvis I ikke allerede kender Misse Mais produkter, så tag et kig på hendes fine webshop  missemai.com - man kan ikke lade være med at blive inspireret...

2 kommentarer:

  1. Det er da perfekt til et børneværelse.. Og de der luffer der - NEJ hvor er de fine!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke, kan forestille mig alle de historier man kan snakke om ud fra billederne. Og ja lufferne er for søde, men du kan da sikkert sagtens strikke nogle tilsvarende... :)

      Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.