mandag den 16. september 2013

Et strejf af gultTapet / Pip Studio // Sættekasse / Neon Living // Wallsticker / Mimi Lou  // Reol / String 
 Loungestol / Sebra // Træboxe / Sebra // Lampe / Sebra //  Smykkeskrin / Mini Labo

Det kan godt være at idéerne kommer flyvende i en lind strøm - men der er altså et stykke fra idé til handling her på matriklen... I hvert fald har vi stadig gang i projekt "istandsættelse-af-Bonus-værelse" - men det har altså også krævet både nyt gulv, vægge og en ny dør, så nu er alt det sjove i fuld gang. Bonus har tidligere ytret et ønske om farven 'pink', og jeg har tilladt mig at krydre med lidt gult (er dog stadig lidt i tvivl om tapetet). Her er nogle af de ting jeg har ladet mig inspirere af i processen...mon ikke de vil bringe lykke hos en 7-årig...

6 kommentarer:

 1. Det tapet har jeg set i lyseblå på en 8 årigs værelse og i knaldrød på en 6årigs værelse, og det er så fedt at krydre en væg med! Go for it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også vildt meget lyst. Den lyseblå er faktisk også ret flot - og den fås og i sølvgrå... Det er nok lige manden der skal overtales... ;)

   Slet
 2. Det ville bringe lykke hos mig... Men jeg er jo ikke helt 7 år mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror der gemmer sig en 7årig i os alle, jeg kunne nemlig næsten ikke vælge, da jeg først gik i gang... :) Har du mon fået min mail?

   Slet
 3. jeg har det på lidt samme måde! Ideer er der masser af, men det kan blive til en kæmpe opgave at omsætte det - ja næsten uoverskueligt hvis det indeholder noget med et stor møbel! Men lige pludselig tager det så fart..... :-)Er sikker på en 7 årig vil blive lykkelig i den farveverden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, og du ramte plet med det store møbel, for i min verden er senge og skriveborde jo ikke noget man køber, men noget man bygger....:) Eller dvs jeg tegner og får ideerne - min kæreste fører dem ud i livet :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.