tirsdag den 3. september 2013

Jordbærtærte med et tvist



Uhmm, hvem kan ikke lide jordbærtærte? Det er i hvert fald et stort hit her i hustanden, og Bonus var ikke sen til at springe til med en hjælpende hånd - hun deler nemlig min søde tand, og så syntes vi begge at det er hyggeligt at bage sammen.

Jeg har tidligere lavet dessert med en kageblanding fra Odense Marcipan, og da jeg fik muligheden for at prøve endnu en af de lækre kageblandinger, gik jeg straks om bord i deres overflødighedshorn af opskrifter. På Odense Marcipans hjemmeside kan man nemlig søge på ingredienser og temaer - hvilket er utrolig smart, hvis man vil udvidde sit vanlige repertoire af kager og desserter. Det var virkelig svært at vælge blandt de mange lækre opskrifter, men jeg faldt over denne opskrift på jordbærtærte med et tvist af appelsin, som oven i købet er utrolig nem at lave - man skal bare huske at starte i god tid, da den smager bedst helt kold. Til opskriften har jeg brugt kransekage og chokokoladeovertræk fra Odense Marcipan. Behøver jeg at nævne at den smagte fantastisk, ja, nogen i selskabet påstod ligefrem at den var bedre end bagerens... 

Kunne du også tænke dig at prøve en af de lækre kageblandinger fra Odense Marcipan, så følg med her på bloggen - så er der mulighed for at vinde lækkerier fra Odense Marcipan.
 Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne.

6 kommentarer:

  1. Mums, den ser godt nok lækker ud :)

    SvarSlet
  2. Kan love dig den er god og vild nem at lave - ekstra win win i min optik :)

    SvarSlet
  3. Årh, jordbærtærte! Det er jo så godt!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig, kan næsten ikke blive træt af jordbærtærte - så friskt og lækkert :)

      Slet
  4. Jordbærtærter er bare lækkert. Ville ønske at Agnes kunne tåle æg, da bagerierne ligesom er lidt begrænsede uden. Den søde tand trives nemlig også helt godt her! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja det er da noget af en udfordring, det ville min søde tand næsten ikke kunne bære, men min talje ville tilgengæld sætte pris på det... Hvad med en god crumble, der er ikke æg i...

      Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.