søndag den 5. oktober 2014

Nyt til soveværelsetDer sker løbende lidt ændringer her på matriklen, men soveværelset har længe været nedprioriteret - til fordel for andre projekter, både dette og dette, hvor min kære kæreste har ageret håndværker og udført mine mange ideer. Men nogle gange skal der dog ikke så meget til, som for eksempel dette flotte sengetøj.

Jeg er helt vild Susanne Schjernings design, og Happy Horse i særdeleshed, da det smukke print og de afdæmpede gråtoner i alt sin enkelthed giver en fornemmelse af ro. Et flot sæt sengetøj er desuden vigtigt for mig, da vi bruger ikke sengetæppe. Sengetøjet er i øvrigt noget af det blødeste, og så har det den store fordel at der er lynlås - en hverdags luksus, som jeg påskønner. 

Kunne du også bruge lidt nyt til soveværelset, så følg med her på bloggen, da jeg snart skyder en give away i gang med et sæt valgfrit sengetøj fra Rikki Tikki Company.

6 kommentarer:

 1. Øj så fint et soveværelse :) Det emmer af ro!

  SvarSlet
 2. Det ser så lækkert ud jeres nye soveværelse :0) Vi har også et sæt af Susanne sengetøj og jeg er vild med der er lynlåse i og det er så blødt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er skam stadig i gang, overvejer blandt andet en grå nuance på væggene... :)

   Slet
 3. Hvor er det fint og enkelt! Herhjemme har vi godt nok et sengetæppe, men det bliver nærmest aldrig brugt, så lækkert sengetøj bliver også prioritet højt her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige netop det jeg frygter ved et sengetæppe; at det ikke bliver brugt - så jeg har taget konsekvensen og prioriterer pænt sengetøj i stedet.

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.