mandag den 29. juli 2013

Super Carla

I en kælder på Østerbro i København ligger Super Carla, en fin lille butik, hvor Katrine sælger de lækreste kreationer i de skønneste Liberty prints. Der er alt hvad hjertet kan begære af sengetøj, sengerande, puslehynder, sækkestole og ammepuder - hvem der bare kendte til dette Liberty-mekka, da min Karla var baby...

Det er også muligt at købe stof, og jeg var en smut forbi tidligere på sommeren. Det var utrolig svært at vælge blandt det fine udvalg, men endte med at købe disse herligheder med hjem; Den øverste er Penny i mørk lilla - Melly i aqua (jeg har også den grønne, som er super flot) - Emilia's flowers, også i blå nuancer - Little Mari, som allerede er blevet forvandlet til en lækker buks (som I nok skal få at se) - samt den klassiske Pepper i blå. Og ja, som nogle har allerede gættet har jeg en svaghed for blå ;)
Jeg kan varmt anbefale af tage en smut forbi og lade sig friste af alle lækkerierne, og for dem der ikke har denne mulighed, kan det altsammen købes i webshoppen lige her. Lige nu er der ovenikøbet sommertilbud på mange fine modeller og stoffer.

16 kommentarer:

 1. Hold op de er lækre. Jeg har faktisk aldrig købt ægte Liberty-stoffer, fordi jeg er så nærig, men jeg får da helt lyst. Også når jeg ser dine fine kreationer.
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh du må da forkæle dig selv Signe med Liberty, og måske sy noget til dig selv..? Kan virkelig anbefale Line/Marapytta hvis du gerne vil igang :)

   Slet
 2. Hold da op nogle flotte liberty-stoffer du har købt. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dine fine kreationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone, skal nok få vist dem frem snart :)

   Slet
 3. Ja det er en fin lille shop! Og så kan man jo samtidig smutte forbi purebaby og søstjernen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh lokkke lokke, det var sørme også nogle gode shops... Må vist snart til Østerbro igen ;)

   Slet
 4. Åhhh hvor er de smukke :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lena, det var bare så svært at beslutte sig...

   Slet
 5. Sikke smukke stoffer du har købt, Anita.

  Super Carla er rigtig lækker shop (kender den kun fra nettet), men kan se at butikken bestemt også er et besøg værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine, du må virkelig forkælde dig med et besøg hvis du engang kommer en smut til Kbh - og så en kop kaffe selvfølgelig :)

   Slet
 6. På min KBH-smuttur gik jeg næsten lige forbi Super-Carla, og det var måske held i uheld at de havde ferielukket (kunne jeg forstå på hjemmesiden), da andre i selskabet ikke synes det var nødvendigt at gøre holdt der. ;)

  Så jeg har stadig til gode at se den fysiske butik. Det er altså også fine stoffer du fik købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg tvang jo mit selskab i Amsterdam til at gøre holdt i den fineste stofbutik... Du må jo bare komme en smut mere til Kbh, så vi kan tage en stof-shoppe-tur :)

   Slet
 7. Åh hvor ser det dejligt ud - Det må være som at være i liberty himlen. Skønne skønne fund, som jeg glæder mig til at se, hvad du skal bruge til. Ha en dejlig uge med A tilbage:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, ja det var så fint det hele... Det kribler også helt i fingrene for at komme igang, der er allerede et par fine bukser, som jeg glæder mig til at vise :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.