torsdag den 1. maj 2014

Børnehavestart

Cardigan//MarMar  Tunika//PompdeLux   Sandaler//Angulus   Leggings//H&M  

Denne uges store begivenhed har været Karlas start i børnehave. Hun går i en integreret institution, så overgangen er minimal, men det var alligevel en meget spændt pige, jeg sendte af sted forleden dag. Jeg blev helt vemodig og måtte knibe en lille tåre, da jeg havde afleveret hende; tænk, min lille pige går nu i børnehave!! Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af... 

Men med sine 3 år er hun bare SÅ klar til børnehavelivet, og i dag har hun fået lutter ros til den såkaldte overgangssamtale fra vuggestue til børnehave. Kan som den stolte mor ikke lade være med at prale lidt, da alt lige fra selvhjulpenhed, renlighed (hun har smidt bleen både dag og nat) humor, empati og sprog blev rost til skyerne. Det eneste der blev nævnt er hendes forhold til sine 'suttier', og vi skal da også snart en tur forbi suttetræet. Men det føltes simpelthen så rart at få at vide, at ens lille pige klarer sig så godt, og hun er på bare få dage faldet godt til - det er dog en meget træt pige, vi henter om eftermiddagen.

4 kommentarer:

 1. Ja, det er en stor dag når de går videre til det næste trin - får du får set dig om, så er det billeder af første skole dag der skal lægges op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh ja, bliver helt nostalgisk - jeg syntes jo lige hun er kommet med hjem fra hospitalet... Hvor blev min lille pige af ;)

   Slet
 2. Hvor er det vildt! Seje seje Karla <3
  Jeg kan stadig ikke helt forene mig med tanken om, at det også snart er Fies tur, og at pædagogerne vil sætte Frederik i skolegruppen allerede efter sommerferien..... Jeg er absolut ikke klar :/
  Tiden flyver bare afsted om ørerne på os ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, jeg kan heller ikke helt forstå at tiden går SÅ hurtigt. Skræmmende at det samme sker for os - men det skal jeg vist ikke dvæle for meget over ;)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.