tirsdag den 20. maj 2014

Blomstrede shorts


Det står lidt sløjt til med symaskinetid her efter jobstart, men jeg har fået et par blomstrede sommershorts til Karla igennem maskinen. De er syet af en rest Liberty fløjl, og de er en del af min personlige udfordring om at sy af mine rester, før jeg køber nyt stof... Der blev med møje og besvær også lige til en lille hårsløjfe, som blot mangler af få monteret elastik...

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind tak Sandra, jeg er faktisk allerede ved at sy et par mere...

   Slet
 2. Jeg giver en omgang flødenoller hvis du kan holde den udfordring - har selv prøvet, opgaven dr umulig. En eller anden dag har du brug for elastik og mens du står i køen falder du for et eller andet ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Dorte, tror snart jeg smutter forbi til en omgang flødeboller - så tager jeg kaffen med ;) Der er nemlig ikke købt mere stof - tværtimod har jeg gang i et par projekter mere med stof fra skabet... meeen der er meget stof, så lad os nu se :)

   Slet
 3. De er blevet super fine :0) Ja jeg ville ikke kunne holde den aftale med at sy af hvad man har. Jeg har været i stofbutik i 21 år så der ligger lidt for meget på lager ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Åh en stofbutik - det må næsten være ligesom da man som barn drømte om at stå i en slikbutik... Bliver helt nysgerrig, hvad mon du ligger inde med at spændende sager...??

   Slet
 4. Din datter er virkelig heldig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er glad for at hun vil gå i mors hjemmesyede ;) Den store er efterhånden ved at være for stor!

   Slet
 5. De er virkelig fine :-) Jeg har samme intention mht at bruge rester og holder den næsten... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, håber jeg er lige så standhaftig som dig :) Tror jeg skal prøve at lave de flotte flæse bukser...

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.