tirsdag den 13. januar 2015

Udsalgstip og konkurrence70% udsalg
Jeg bliver simpelthen nød til at tippe jer om dette udsalg. Milk Copenhagen, som er en af mine absolutte favorit netbutikker, har netop sat deres efterårs- og vinterkollektion ned med hele 70%. 

Jeg har tidligere skrevet om Milk Copenhagen, som er dansk design i børnehøjde med meget attraktive priser. Det er et af de mærker, hvor designet henvender sig til både store og små, og jeg har købt flere af deres styles til begge mine piger; Karla på snart 4 år og min store Bonusdatter på 9 år.

Favoritter 
Af nogle af mine udsalgsfavoritter kan jeg nævne den sorte kjole med lynlås, som er allerede en af Bonus' yndlingskjoler, og ikke mindst de smarte Leo sko, der vakte stor jubel. Jeg ærgrer mig allerede at jeg ikke købte et par til Karla, før de blev udsolgt i hendes størrelse. Jeg kan også anbefale de bløde sweat pants i dyreprint, og pigerne er vilde med de fine t-shirts med print, broderi og pailletter. Sættet med det fine blomsterprint er jeg helt vild med, og hvis du selv er en størrelse small eller ekstra small har jeg ladet mig fortælle at man kan skrue sig ned i den flotte sweat. 

Udsalgstip 
Et tip til at shoppe udsalgsvarer er at købe en størrelse større. Det gælder især af basisvarer, men også overtøj. Blandt andet kan jeg anbefale den lækre parka coat, som Karla har brugt hele vinteren, og udover en ny vinterjakke overvejer jeg faktisk om jeg ikke skal klikke den smarte camouflage flyverdragt med aftagelig pels hjem til næste vinter.  

Der er stadig rigtig mange lækre ting at vælge imellem på hjemmesiden, men du skal nok være hurtig for jeg spår, at det kommer til at gå stærkt med så attraktive udsalgspriser. 

Konkurrence
I anledning af udsalget har jeg i samarbejde med Milk Copenhagen en konkurrence til jer, hvor du kan vinde et gavekort til køb af netop udsalgsvarer. Den foregår på min instagramprofil, som du finder lige her .

1 kommentar:

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.