søndag den 25. november 2012

Weekend


Et glimt af vores weekend, som har budt på babybesøg, æblekage og jule-krea-hygge en masse. 

Bonus og jeg julede i fred og ro, mens krudtuglen boblede ovenpå en skøn formiddag som startede med morgendans i sengen og efterfulgt af babybesøg hos min søde veninde og baby Alberte. Stærkt inspireret af Rakel havde jeg købt ind til et lille projekt, hvor vi rullede og udstak ophæng som vi pyntede med gran og stempler - og efterfølgende hang på de fine grene med røde bær, som vi har hvert år. Jeg fik dog købt Fimo i stedet, så resultatet blev ikke helt så blankt som ønsket, så jeg tror vi skal prøve Cernit næste gang. Stemplerne er en stor kasse med både små og store bogstaver, som ham den søde og jeg havde med hjem fra London til Frederikke for et par år siden. Æblekagen er en meget brugt klassiker herhjemme, og i år har vi rigtig mange æbler i haven - så jeg tager gerne imod nye opskrifter.

Jeg har debatteret med mig selv om jeg kører samme klassiske julestil, som vi plejer - eller jeg skal vove pelsen og kaste mig ud i noget nyt... Indtil videre tror jeg det bliver end skøn blanding af det gamle - krydret med lidt nyt krea.

Håber I har haft en fantastisk weekend.

18 kommentarer:

 1. Det ser sørme også hyggeligt ud. :)

  Vi har også haft gang i formene, men det var bare til peberkager. Jeg har endnu ikke prøvet kræfter med at lave ophæng, da jeg har dømt indkøbsstop, men jeg ved at de fleste foretrækker at lave dem i hvid selvtørrende ler (kan købes hos Panduro), som giver en finere overflade. Mange præger også fine mønstre med de runde mellemlægsservietter.

  Jeg har forsøgt mig med glade farver, pasteller, sølv og andet, men jeg må bare erkende at min jul er ret klassisk med mos, gammelrød, guldstjerner og fine keramiknisser. Totalt ikke-moderne, men det er rendyrket julehygge for mig. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Vores næste projekt bliver også noget med pebernødder - det tror jeg lige Karla kan være med til.
   Og min konklusion er vist også at jeg holder mig til det klassiske - glæder mig til at se billeder fra dit julehjem :)

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige billeder. Ea er endnu ikke helt stor nok til at kunne sidde stille og krea-julehygge, men det hjælper på det. Lige i øjeblikket skal alt klippes i, så stik barnet en saks, så kan moren få lavet lidt :). Hvor er de smukke de røde grene og ser utrolig flotte ud i de hvide vaser. Jeg skal helt klart også have lavet et par ophæng. Jeg synes ikke det gør noget, at de ikke er så blanke. Jeg har også brugt Fimo til et lille krea projekt og synes, at det fungerede fint. Men nu kender jeg selvfølgelig heller ikke de andre typer ler så godt. Herhjemme har vi ikke en bestemt julestil, men blander lidt af det hele. Jeg er begyndt, at købe et stykke julepynt hvert år. Kriteriet er, at det skal være lidt "finere" og dyrere og så kun én ting. Ha en god uge. //NIna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   'Lidt men godt' hvert år, lyder som en rigtig god idé - det gør det også mere personligt.
   God uge til dig også :)

   Slet
 3. Uha det ser hyggeligt ud :)
  Har et udstiksprojekt med min søster i tankerne. Min kæreste er slet ikke til juleting, så jeg prøver at balancere det en smule herhjemme så han også kan være med :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var det også :) Kan godt følge kæresten din - jeg syntes heller ikke der skal være for meget.

   Slet
 4. Ih så fine og stemningsfyldte billeder - de der bærgrene er altså bare så flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak , det er jeg glad for du syntes, er stadig ved at vænne mig til mit nye kamera :)
   Elsker bare de grene.

   Slet
 5. Skønne billeder og det ser godt nok hyggeligt ud hos jer;)

  SvarSlet
 6. Åh Anita, sådan en dejlig stemning du altid får skudt an :-) fantastiske smukke ophæng I har fået lavet, de er jo så smukke! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er altså stor fan af cernit. Elsker den silkeglatte overflade, men hvis det er den keramikagtige overflade du gerne vil have er det nok det selvtørrende ler der skal bruges. Uhm den æble kage ser dejlig ud, måske den skulle deles, jeg mangler nemlig en dejlig opskrift :-) ha en dejlig dag og tak for dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kære Mette :) Vi var også meget glade og tilfredse, især fordi det var første gang og jeg var ikke helt sikker på processen.
   Deler gerne æblekagen med dig - og alle andre.. Den er god, dét garanterer jeg:)

   Slet
 7. Ihh, hvor ser det bare hyggeligt ud alt sammen:0) Glæder mig til at følge din blog! Jeg har også selv lige lavet en, som du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har lyst:0)
  Mange hilsner fra
  Louise

  SvarSlet
 8. Hej. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg elsker selv at krea hygge med børnene.
  Kh Anja.
  Flot blog du har....Ü

  SvarSlet
 9. Jeg vil også snart ud og finde de fine grene med de røde bær. De pynter så fint, når sneen daler udenfor :)

  SvarSlet
 10. Uhh skønne billeder - elsker de smukke rødprikkede grene og synes det er en skøn billedrækkefølge at der også er røde kløvere på hvid bund på babydynen... håber du har haft en skøn weekend :-)

  SvarSlet
 11. Hvor ser det fint ud....Vi har også været ved at trykke. (Med blonder) Det var dog i selvhærdende ler og så skar jeg stjerner i forskellige størrelser. Malede med gesso (da jeg kun havde den mørke ler)og de blev så fine hvide og "helt kalkede i udtrykket" - det endelige resultat var til adventskransen. Du er velkommen til at tage et kig; http://gallerilarsen.blogspot.dk/2012/12/selvhrdende-ler-til-adventskransen.html.

  Go weekend...

  SvarSlet
 12. Ser vildt hyggeligt ud!
  - Julia, foodallaroundtheworlddk.blogspot.dk

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.