søndag den 15. februar 2015

Forsinket fødselsdag...


I starten af februar rundede jeg endnu et år, men da vi på det tidspunkt var højt oppe i de norske fjelde, fejrede jeg - lettere forsinket - min fødselsdag i sidste weekend med den allernærmeste familie. Jeg må nemlig tilstå at jeg elsker fødselsdage og at blive fejret - selvom forventningerne selvfølgelig ikke er på samme niveau, som da man var barn, er det dejligt at blive forkælet af dem man holder allermest af.  

Sidste år lavede jeg denne lækre lagkage med nougat, så der var noget at leve op til. I år tryllede jeg disse lækkerier frem; en tøset lagkage med fyld af hvid chokoladeskum og hindbær samt hjemmelavede hindbærsnitter. 

De smukke blomster fik jeg af min gode veninde og Karlas Bedste Lis, som efterhånden er blevet en del af familien. Jeg fik også et gavekort til Illum, den blødeste plaid fra Tine Ratzer, en kamerataske fra Black Lily og den smukkeste halskæde fra Stine A fra min søde kæreste. 

3 kommentarer:

 1. Tillykke!
  Lagkagen ser helt sommerlig ud :)

  SvarSlet
 2. Det ser sindsygt lækkert ud og jeg ved at de der hindbærsnitter er rigtig gode :0)

  SvarSlet
 3. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.