lørdag den 19. oktober 2013

En ny pude


Jeg har længe ønsket mig en ny sofa, men økonomien rækker ikke lige så langt for tiden - tilgengæld var jeg så heldig at vinde en give away hos Myminmy, og forleden kunne jeg så hente denne flotte pude på posthuset. 

De fleste kender Myminmys flotte tryk, og jeg er helt forelsket i den flotte kombination af kobber og petroleum. Jeg er - indrømmet - ikke hoppet på kobberbølgen herhjemme, men lige præcis det diskrete grafiske tryk på puden er lige mig! I selskab med den flotte buket ser det dog orange ud... I får også lige et glimt af min fine nye Lyngbyvase og mit allerførste hækletøj.

20 kommentarer:

 1. åh hvor er den fin - heldige dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, føler mig også som en heldig kartoffel :)

   Slet
 2. Årh den er godt nok fin :) Hvad er du gået igang med at hækle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er et lille grydelappe-projekt med 'knotter'..

   Slet
 3. Nej, hvor var du heldig. Den passer jo perfekt ind hos dig. Camilla er simpelthen også så dygtig. Lyngbyvasen og blomsterne komplementerer puden rigtig fint. Jeg synes bare du skulle have zoomet endnu mere ud på billedet. ;)

  Det er da ambitiøs hæklemønster du har kastet dig ud i og endda som jomfruprojekt. Hvad skal du hækle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Ja kan godt se det, men mit kamera ville bare tage close-ups, måske det havde noget at gøre med rodet... ;) Nu ved jeg jo ikke hvad der er nemt og svært når jeg lige er startet - syntes faktisk det hele er svært, men det skulle meget gerne munde ud i en grydelap... Engang :)

   Slet
 4. Fine farver i puden :-) og sikke en smuk blomst! Og så er det da spændende med dit første hækletøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, syntes virkelig de komplimenterer hinanden godt. Er også selv spændt på resultatet...

   Slet
 5. Hvor er den fin Anita, tillykke, og den passer perfekt ind! Smukke blomster, smukt vase og dejligt at kigge forbi:0) Håber du har det rigtig godt. Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise, hvor er det bare dejligt at høre fra dig! Godt du er tilbage igen, glæder mig til at se flere dejlige glimt :) Knus Anita

   Slet
 6. Pyha! Godt den kom frem. Jeg håber at der er en post mand eller dame som er glad for den anden! Og hvis den en dag dukker op hos dig, tjaa så har du to :) Smukke billeder og dejligt at læse du kunne bruge den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang tusind tak! Den er bare SÅ flot, er vild med farvekombinationen, enkel og alligevel med kant. Ja fy skamme postbud :( Så længe denne kom frem...

   Slet
 7. Smuk pudes som da passer perfekt ind :o)

  SvarSlet
 8. Hold op hvor er den lækker den pude. Og spændende med et hækleprojekt. Det må også være hyggeligt at have noget at sidde og nørkle med i sofaen.
  Nu er jeg sprunget ud af busken og har lavet en blog også. Måske har du lyst til at kigge forbi? bynuggo.blogspot.dk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe, og endnu engang velkommen til blogland! Du har så mange fine Marapytta projekter at vise frem :)

   Slet
 9. Rigtig fin! Og wow til de blomster, hvad er det for nogle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Michala. Ja de er nemlig rigtig flotte og grafiske, må tilstå at jeg ikke kan huske hvad de hedder, spurgte endda blomsterhandleren, da jeg gerne ville vide det til en anden gang... Disse er købt i Rødovre Centrum (ved ikke om det er tæt på?) men ellers kan de nok sagtens findes hos andre...

   Slet
 10. Hvor ER den smuk Anita!! Jeg er osse ret vild med hendes tryk...mange fine sammensætninger. Nu var du jo desværre ikke heldig at vinde hos mig men skulle du stadig have lyst til et fjerprint så smid en mail og farver/størrelse/papirtype så laver jeg gerne til dig!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig mange fine kombinationen :) Jeg har bestemt ikke glemt dig Anne-Mette, og et af dine print står stadig højt på min ønskelisten... Du får en mail snart :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.