mandag den 28. oktober 2013

Limited til de større børn


Der er mange indlæg med inspiration til de 1-4 årige, men jeg syntes der mangler noget til de lidt større børn, og da jeg faldt over det eksklusive Limited by Name It var jeg solgt. Den nye kollektion er netop blevet lanceret, og med de lækre materialer, smarte prints og afstemte nuancer har Name It efter min mening ramt spot on - og hæver sig flere niveauer over det, som jeg normalt forbinder med Name It. Størrelserne går fra 110-152, men jeg ville ønske at det også fandtes i en størrelse 38...

Frederikke er blevet forkælet med de lækreste styles, og hun hoppede omgående i den lækre Bibi Knit med pailletter på albuerne og de fede Bina pants med lommer og spændende detaljer som lynlåse forneden ved buksebenene. Bukserne er virkelig bløde og - ifølge Frederikke - "vildt rare at have på". Der var da også en der glædede sig til at komme i skole efter weekenden...

Priserne er i øvrigt helt fornuftige, i stil med det jeg i forvejen kender fra Name It. Man kan virkelig få noget for pengene - især fordi de enkelte styles kan mixes på kryds og tværs, og dresses både op og ned. Frederikke har da også allerede valgt sit fødselsdags outfit, som - indtil videre i hvert fald - består af Ellie Denim Legging, Beline Shirt Tunic og den fine Birma Knit Cardigan.
Dette indlæg er sponsoreret, 
men meninger og holdninger er mine egne - og Frederikkes.

6 kommentarer:

 1. Det er da en super fed trøje.Jeg er helt enig - den måtte de gerne lave i en 38 - eller måske bare en 164.... :-)

  SvarSlet
 2. Hun er super sej og tøjet er bare smart.

  SvarSlet
 3. Heldige Frederikke! Tøjet klær hende godt, og det er lidt en kunst at klæde dem på i lidt mere stor-pige tøj. Det synes jeg lykkedes ganske fint her. :)

  SvarSlet
 4. Er helt sikker på at min datter også ville elske de bukser

  SvarSlet
 5. Sikke en overlækker trøje!! hihi jeg tænkte det samme som dig før din tekst var læst :-) Kunne nemt forestille mig den i en voksenstørrelse ;-)

  SvarSlet
 6. Haha, jeg faldt over kollektionen i går og tjekkede faktisk i smug, om den gik op til str. 164 - det ku' jo være... Dream on, Trine ;-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.