onsdag den 23. oktober 2013

Norlie Outlet Store


Jeg har tidligere skrevet om min succes med et homeshopping arrangement, men jeg har også haft besøg af søde Christina fra Norlie, som fremviste den flotte AW2013 kollektion. Jeg kunne ha købt det hele (men så havde matriklens mandlige beboer nok ikke været helt tilfreds) - i stedet besindede jeg mig og valgte de lækre leggings i babyfløjl til Bonus, og begge pigerne fik en nederdel i en super blød vinterjersey, som kan bruges til næsten alt.

Til gengæld har jeg gået shop amok i  Norlies nye Outlet Store, hvor man kan finde fine sager fra de tidligere kollektioner. Jeg fik lidt for mange lækre sager med hjem, blandt andet lækre cardigans og kjoler i den fine Liberty Sunbeam. Jeg har også ageret personal shopper for hende her, da hun geografisk befinder sig lidt for langt væk - men jeg kan kun anbefale at tage derud, hvis du har muligheden. Der er åbent frem til lørdag - de fylder løbende op, og personalet var virkelig søde til at hjælpe med at finde størrelser.

18 kommentarer:

 1. Norlie laver SÅ fine ting, og derfor synes jeg bestemt også, Tafdrup burde være personlig shopper for mig;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og hvis Tafdrup ikke kan, så spørger du bare mig... :)
   God weekend.

   Slet
 2. Aaaargh, København er LANGT væk nogle gange:-( Det er nogle meget fine ting du har hapset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det nogle gange med Århus, I har jo Kähler butikken og Aros blandt mange lækre ting - men det er kun dejligt at der noget for os alle :) (Jeg giver dig dog ret i at Kbh nok er forfordelt hvad angår diverse lagersalgs)
   Tak, ja nogle af tingene skal jo som nævnt til Ålborg...

   Slet
 3. Hvorfor bor man bare i denanden ende af landet, når sådan noget dukker op? (Men meget fornuftigt for pengepengen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig lidt hårdt for pengepungen, men jeg fik også mange rigtig fine ting med hjem... :)

   Slet
 4. Jeg overvejede også et smut derud... hvordan var priserne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes priserne var virkelig gode. Jeg fik de to Liberty kjoler til 199,- og cardigans til 159,- (men det var de store størrelser, de små var lidt billigere). Der var dog ikke så meget 92-98 tilbage, som var hvad jeg fik efter.

   Slet
 5. Uh, jeg glæder mig! Det er fantastisk at have sådan en sød personlig shopper. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du også roligt gøre :) Jeg sender det med posten i morgen, så mon ikke du får det mandag eller tirsdag... Der er også lidt ekstra med. Jeg håber at det passer pigerne :)

   Slet
 6. Ihhh du er ond nu Anita ;)
  Det var hyggeligt at se dig inden dog, mere af det tak!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig SÅ hyggeligt, og ham lille A er nu en charmetrold. Vi finder snart på noget igen, tager lige fat i P. Ja er ked af at sige det, men du gik desværre glip af en kæmpe shoppetur - kører gerne derud igen i næste uge, hvis du skal med...

   Slet
 7. Ihh, Anita – hvor ser det lækkert ud! Da jeg fik mailen om åbning af Outlet Store, var jeg VILDT træt af at bo i Esbjerg. ;)

  Hvor er det altså nogle skønne ting du har købt. Er meget misundelig! Den grå kjole er en af vores yndlings – den er simpelthen så lækker! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også den grå i en lysere farve, og den er virkelig lækker og blød. Denne her er dog på vej til Maikens store pige - du siger også bare til en anden gang :) Karla er SÅ fin i den lyseblå outfit, det ville da også være en fin farve til lille Fleur...

   Slet
 8. Hvordan er det med Norlies shop derude generelt set - jeg har overvejet at køre derover fra Århus - vil gerne se den og kender mange på Sjælland - men vil på en måde også være sikker på, at der i alle fald er en smule, der kunne passe. Jeg elsker Norlie og andre klassiske mærker og pigerne er 8 år.... Måske har du en vurdering?
  :-)

  Bedste hilsener Mia

  SvarSlet
 9. Hej Mia
  Det er længe siden jeg har været I butikken, men jeg var til deres lagersalg på Østerbro og der var en del i de store størrelser, 128-134 :) De burde snart fylde op i butikken med sidste sæson, men ring evt og hør dem ad - de er så søde :) Håber du finder noget godt :)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.