mandag den 14. oktober 2013

Mini sweatMange af jer husker denne fine sweat, som jeg syede til Bonus for et stykke tid siden. Nu var det Krudtuglens tur (som egentlig havde ønsket sig en grøn), men jeg havde lige præcis ikke nok til en sweat i størrelse mini i resterne af det fine rosa jersey. Så efter en ekstra tur til Stof&Stil, blev den endelig færdig. Til skulderdetajlen stod valget mellem Pepper og Melly, som var med i mine indkøb fra Super Carla. Denne gang vandt Melly, og som I kan se er den allerede taget i brug.

Jeg er stadig imponeret over hvor hurtigt det er at sy sådan en lækker sag, men det kræver selvfølgelig en overlocker. Og mere vil ha' mere, så nu ønsker jeg mig...  ta da ...en overlocker. Kan i øvrigt da lige anbefale Lines fredagsfix, hvor det er muligt at sy en tilsvarende sweat blandt mange andre lækre ting.

18 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin! Og en overlocker er uundværelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja den står også højt på min ønskeliste...

   Slet
 2. Sådan én lidt oversize model har jeg på tegnebrættet til min Anna, super cool og lækre farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver så tit inspireret af dig Libbie, en oversize model er da alletiders :)

   Slet
 3. Den er så fin, den sweat - jeg er også ret pjattet med de kjoler. Kram C

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina, bliver altid så glad for dine kommentarer - jeg må bestemt lave den som kjole a la den du syede til Ida. Kram A

   Slet
 4. Svar
  1. Ih tak Nina - den kunne du da også sagtens sy til lille Sophia...

   Slet
 5. Hvor er den bare SKØN Anita!!! lækker.... Tøjet du viste fra Black Swan var jeg helt vild med; dem vil jeg holde øje med. Billedet med den vinrøde top med printet gad jeg SÅ godt eje :-) ) Anita jeg ved du var vild med mine fjerprint (håber ikke jeg har overset en mail???) og vil bare lige sige at jeg har skudt en Give Away igang med bla. fjerprint og lys med samme... Håber du vil kigge forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne-Mette, dine kommentarer varmer hver gang :) Du må forbi Black Swan, jeg er vildt glad for mine ting derfra... Har endnu ikke fået sendt dig en mail, men har selvfølgelig deltaget i din give away - med link her på bloggen :)

   Slet
 6. Rigtig fin :) En overlocker er også på ønskelisten hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Simone, ja vildt som sådan en bare syntes uundværlig når man først er hooked :)

   Slet
 7. Hvor er den bare fin. Og ja en overlocker er bare et musthave. Jeg elsker min og forstår ikke hvordan jeg nogensinde har kunne leve uden en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Sådan tror jeg også jeg ville have det, hvis/når jeg engang får en...

   Slet
 8. Den er blevet rigtig god med Melly! Jeg kunne også godt bruge et godt sweat mønster - og bare i det hele taget at få syet lidt mere. ;)

  Sikke som Karla da ligner dig. Dine gener er gået godt igennem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Melly er jo set før, men jeg skal bestemt også lave flere af disse - Karla er så glad for sin. Der er flere der siger at vi ligner hinanden, men jeg kan bare slet ikke se det.... Jo måske på personlighed og temperament :)

   Slet
 9. Hvor er den super fin - er vild med farverne! Bare jeg var lige så god til at sy - er virkelig misundelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line :) Sådan har jeg det med alle dine hæklerier, men alt kan læres, og nu er jeg lige startet med hæklenålen - så du må bare i gang... Ellers siger du bare til ikke? :) Kh Anita

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.