søndag den 30. december 2012

...lige til påske

I skal ikke snydes for et kort glimt af hvad jeg blev begavet med; 

- en fin rosenbog (er jo kåret som rosenridder på matriklen) Jeg fik to ens, så glæder mig til at snuse rundt i boghandlen og finde en anden.

- et smukt Musselmalet fad til samlingen..

- Cardiganen fra WonHundred er en gave til mig selv købt på udsalg i går. Købte også en nytårskjole, men den må I have tilgode lidt endnu... 

- Den fine røde stage har Karla lavet i vuggestuen, syntes faktisk den er rigtig flot med alt sit glimmer og det lille hjerte, og de røde nuancer står så fint til den grønne stage, som Frederikke lavede i børnehaven for et par år siden.

- Symaskinen var en overraskelse: Jeg pakkede (meget undrende) denne utrolig flade julegave op - og fluks var Anders tilbage med en nyere udgave... Kan ikke huske om jeg tidligere har fået fortalt at den maskine jeg hidtil har brugt (svigermors gamle fra 1900-et-eller-andet) brændte bogstavelig talt sammen - der kom i hvert fald røg fra den - under syningen af disse fine edderkoppekostumer... 

Det kunne ikke være mere perfekt eftersom jeg har meldt mig på sy work shop til næste år hos denne dygtige dame, som mange af jer i forvejen kender :) Nu kan jeg næsten ikke vente - ej heller ikke beslutte mig for hvad jeg skal sy; vingeveste, kjoler, bloomers... Ja den er god nok, julen varer skam lige til påske :)

6 kommentarer:

 1. Skønne gaver! Og tillykke med den nye symaskine - jeg elsker når nyt teknik flytter ind. Så skal der testes og læres. Hvornår skal du på workshop?

  SvarSlet
  Svar
  1. ja kan næsten ikke vente med at komme i gang...Jeg skal afsted den 23-24 februar - skal du med? Kunne være SÅ hyggeligt :)

   Slet
 2. Dejlige gaver - specielt den lille flade! :) Engang for efterhånden en del år siden ( 6-7) stod min kæreste udenfor døren og ringede på, og det eneste jeg kunne se var en kæmpestor kasse. Han havde købt en overlocker til mig og jeg var i himlen, forelsket og sådan helt Juhue!!:) Det er dejigt "gear" at få i gave- nok ligesom når mændende pakker hi-fi gaver eller værktøj op ;) Godt nytår til dig Anita - vi blogges ved i det nye år. kh mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Mille. Ja, det var en kæmpe overraskelse, han er virkelig god til gaver :) Godt Nytår, og glæder mig til at blogges ved. Kh Anita

   Slet
 3. Tak for din søde kommentar på min blog, jeg ønsker også dig et rigtigt godt nytår : ) Vi blogges ved i 2013 ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, Jette. Glæder mig til fortsat at følge dig i 2013 :)

   Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.