tirsdag den 22. januar 2013

Over al forventning

Lidt billedspam fra Bonus' pigefødselsdag i lørdags, som gik over al forventning. Vi havde dekoreret med guirlander, confetti og crepe papirs strimler og maden var pyntet med flag af masking tape - alt sammen i de skønneste farver og mønstre. 

I et tidligere indlæg havde jeg bedt mine søde læsere om forslag til hvad pigerne kunne lave, og der var mange rigtig gode ideer. Maiken havde foreslået design-din-egen-cupcake, hvor pigerne skulle klippe/klistre deres egen cupcakes. Jeg havde printet et farvet sæt til dem hver, samt et sæt som de selv kunne farvelægge - og købt en lille bitte æske farveblyanter (1,88kr pr.stk hos Søstrene) til dem hver. Det var et kæmpe hit; pigerne blev helt opslugt af at farvelægge og klippe, og jeg havde så travlt med at hjælpe til højre og venstre, at tiden fløj af sted (og jeg glemte at få resultaterne billeddokumenteret)

På pinterest havde jeg fundet en DIY til nogle fine hatte, og så kunne pigerne vælge mellem mønstret papir, karton, filtkugler og crepe-bånd i de fineste farver. Det var helt fantastisk at se deres kreativitet og deres glæde over at producere noget de kunne tage med hjem, og med et "tror det er den bedste fødselsdag jeg har været med til"  fra en af pigerne blev mit bonusmoder/krea-hjerte helt stolt :)

35 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare gennemført lækkert ud! Kan godt forstå der har været begejstring fra gæsterne :) Kommer helt i forårs-stemning af de fine farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :) Jeg ville ønske at jeg snart skulle til Århus så jeg kunne besøge den fine Smuksak butik...

   Slet
  2. Du må helt sikkert ligge vejen forbi Århus og Smuksak på et tidspunkt :) Det er så hyggeligt med blogger-besøg i butikken :)

   Slet
 2. Åååårh... Det lyder da som en fuldstændig suveræn fødselsdags-tøse-fest (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også - totalt tøset :)

   Slet
 3. Sikke nogle fine ideer :-) Billederne lyser langt væk af en hyggelig fødselsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sanne :) Jeg har fundet mange af ideerne på pinterest.

   Slet
 4. Nåhr, så fint det hele ser ud!

  Jeg ville også elske at være til sådan en fødselsdag, så jeg kan godt forstå det storhittede hos pigerne. Du har virkelig også gjort meget ud af det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord - og for hjælpen :) Jeg hyggede mig også meget med at forberede, pynte op og ikke mindst med at hjælpe pigerne med at klippe og klistre...

   Slet
 5. Hvor ser det bare vildt skønt ud - det kan du da godt være stolt af. Dejligt det var en hyggelig dag. Jeg er også spændt på Livas første pige fødselsdag, som kommer her inden så længe. Tænkt at man kan blive næsten sådan lidt nervøs?! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria :) Jeg var også både glad og stolt bagefter (og træt), men havde faktisk været lidt nervøs inden... Håber Livas fødselsdag bliver ligeså hyggelig og vellykket :)
   Kh Anita

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud! Den fødselsdag ville jeg gerne ha' deltaget i. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også - tror jeg hyggede mindst ligeså meget som pigerne :) Kh Anita

   Slet
 7. Anita, hvor ser det bare hyggeligt ud!! Og ja, jeg ville også elske at være barn til den fødselsdagsfest:0) Hvor er det bare en god idé med DIY cupcakes, det må jeg huske. Og sikke fint du har fået pyntet hjemmet.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise :) Jeg glæder mig også til at se billeder fra Jeppes fine skæg-fest, og cupcake temaet gemmer du bare på pinterest til Josefine bliver lidt større. Kh Anita

   Slet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud! En rigtig tøsefest ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina :) Jeg var lige ved at lave din gode idé med at pynte 'ægte' kager, men overskuddet rakte desværre ikke til 10 tøser i køkkenet... Den er gemt til en anden gang :) Kh Anita

   Slet
 9. Wauw sikke en heldig pige!

  SvarSlet
 10. Skøn pigefødselsdag, og virkelig gennemført. Og så er det lige før man kommer i forårshumør af de dejlige lyse farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg håber dine eksamener er veloverstået, så du kan se frem til næste semester - og forår :) Kh Anita

   Slet
 11. Jamen hvor ser det godt ud. Alle de flotte farver....så smukt. Rigtig god ide med de cupcakes.
  Dejlig dag til dig
  Kh Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Bliver selv helt glad af at kigge på alle farverne... Kh Anita

   Slet
 12. Looks great ! :-) lovely colors!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you :) My first reader / comment in English - welcome, hope you enjoy.

   Slet
 13. Hold op et overskud du har :) Tak for dit besøg på min blog, det er sørme også en fin blog du har dig... jeg er naturligvis blevet fast læser :)

  Trine - Kvalitid.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine - til begge dele, og velkommen til :)

   Slet
 14. Det ser fantastisk ud!:) Kh K og tillykke med bonus pigen!

  SvarSlet
 15. Tusind tak Kirsten :) Er helt vild med den fine nederdel du lige har tryllet frem. Kh Anita

  SvarSlet
 16. Det ser rigtig godt ud :D super fine billeder <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Stephanie :) Dejligt du kiggede forbi, det er også en rigtig fin blog du har :)

   Slet
 17. er lige stødt på din blog. Og wauh, jeg er vild med dekorationen...især de farvede cirkler som hænger på snor. super god ide.....den tror jeg at jeg vil benytte mig af engang.

  god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar og velkommen til :) Cirkelguirlanderne er oveni købet super nemme at lave; en udstanser og en symaskine - og så karton efter eget valg.

   Slet
 18. Hold da op hvor ser det hyggeligt ud, fuld af farver :) Tak for kommentaren til et indlæg hos mig, har lige været lagt ned af sygdom (igen) men nu nåede jeg et smut forbi :)

  SvarSlet
 19. Tak - og velkommen til :) Håber det er gået godt med jobstart i fredags.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.