søndag den 10. marts 2013

Pizza night

Inspireret af Maria lavede vi pizza i går, og det er til dato den bedste pizza jeg har fremtryllet. Dejen er virkelig nem, og lige så sprød som sådan en skal være. Opskriften til tomatsaucen var lidt på slum, og selve fyldet er inspireret af Gorm Wisweh's bog 'Pizza', som jeg bestemt kan anbefale.

Tomatsauce:
1 ds flåede tomater
1 tsk sukker
Salt & peber
2 fed hvidløg
Laurbærblade
lidt chilli
Merian
Basilikum
En smule mynte
Simrer i 20 min. og blendes (husk at tage laurbærbladene ud)

15 kommentarer:

  1. Hov, det ser vældig godt ud. Tak for tippet, det skal da prøves :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er i hvert fald blevet et hit herhjemme, og så er det nemt :)

      Slet
  2. Uhmm elsker hjemmelavet pizza!! :)
    Og ja, synes bestemt det kunne være hyggeligt at finde på noget med Pernille når vi kommer hjem, det skal arrangeres.

    KH

    SvarSlet
    Svar
    1. Disse blev bare meget bedre end dem vi tidligere har lavet...
      Jeg er helt sikker på at P er med på ideen :)

      Slet
  3. Mums! Jeg er lige så interesseret i at vide hvordan bundene er blevet så fine. Står der gode tricks i bogen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bruger Marias opskrift med ganske almindeligt mel, og så blev bundene rullet ekstra tynde, og så skal de ind på en ekstrem varm plade i ovnen (det er lidt tricky hvis man ikke har en pizza spade, men vi klarer det med bagepapir). Anders står for fyldet, og tricket er vist nok at putte ost på før resten af fyldet - det står i bogen.

      Slet

  4. Mmmm de ser gode ud, laekre og spröde. Den udgave med rucola er en af mine favoritpizzaer :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. De var også super sprøde - helt perfekte!

      Slet
  5. Hvor ser det lækkert ud - pizza går man aldrig galt i byen med (:

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Nope og nu er de belevt et fast indslag i ugens madplan.

      Slet
  6. Uhmm hvor ser det lækkert ud! Hjemmelavet pizza er bare i en klasse for sig selv:0 Ha' en dejlig uge, kære Anita! Kh. Louise

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, efter disse tror jeg aldrig vi skal købe færdige pizzaer mere... Tak - og i lige måde :) Kh Anita

      Slet
  7. Hej!

    Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

    Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

    Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt.

    Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


    Varm hilsen,

    Elin
    Findeopskrifter

    SvarSlet
  8. Det ser så lækkert ud. Elsker en sprød pizza.
    Har fundet den bog du nævner http://www.morso.dk/produkt/pizzabog - den må jeg simpelhen prøve at købe.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan i hvert fald anbefale den, masser af god inspiration, men husk en tynd bund og høj varme. Rigtig god fornøjelse :)

      Slet

Tusind tak fordi du kiggede forbi, og giver dig tid til at kommentere på mit indlæg. Det betyder meget for mig - og gør mig så glad.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.